Άφωνη η Φαίη Σκορδά - Το άγνωστο τηλεφώνημα του Παπαδάκη με τον Ηλιόπουλο

Τι είπαν και δεν το ήξερε η παρουσιάστρια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνη η Φαίη Σκορδά - Το άγνωστο τηλεφώνημα του Παπαδάκη με τον Ηλιόπουλο

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης και με μια αποκάλυψη που έκανε για το σύντροφο της Φαίης Σκορδά, Νίκο Ηλιόπουλο, η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη.

Πάνω στη συζήτηση ο παρουσιαστής αιφνιδίασε την παρουσιάστρια όταν έκανε γνωστό πως έχει γνωριστεί με τον επιχειρηματία τηλεφωνικός. Ένα γεγονός που η ίδια δεν γνώριζε.

«Στα προσωπικά σου δε ξέρω. Μπορώ να σου απαντήσω αύριο για τα προσωπικά σου; Αφού μιλήσω πρώτα. Γιατί έχω γνωριστεί.Τηλεφωνικά. Έχουμε γνωριστεί τηλεφωνικά. Έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο τηλεφωνικά» είπε με την Φαίη να τον ρωτάει τι εννοείς.

«Για άσχετο λόγο μιλήσαμε. Δεν είχε να κάνει για σένα, αλλά κατέληξε για σένα» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στη Φαίη Σκορδά, η οποία πριν λίγο καιρό έκανε την πρώτη τους κοινή ανάρτηση.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είπε ψέματα πως η Σκορδά είναι έγκυος για να τους φέρουν ντελίβερι στο σπίτι

Η Φαίη Σκορδά σήμερα βγήκε ορεξάτη στον αέρα του Πρωινού και μοιράστηκε με την ομάδα και τους τηλεθεατές της ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο, λίγες ημέρες πριν.

«Παραγγέλναμε φαγητό από ένα κινέζικο που είναι δίπλα στη Γλυφάδα. Εγώ μένω Βούλα. Και δεν φέρνανε γιατί ήταν στα όρια η απόσταση. Και εγώ ήθελα να φάω τηγανιτό παγωτό. Και είπε ο Νίκος χωρίς να το ξέρω, “είναι έγκυος η γυναίκα μου και μου ζητάει το τηγανητό παγωτό”. Έπαθα σοκ. Του λέω “θα μπορούσα να πω πως είμαι η Φαίη και σας παρακαλώ πολύ. Και να κάνω ένα νάζι παρά να πεις αυτό το ψέμα”» είπε συζητώντας με τους συνεργάτες της η Φαίη Σκορδά.