Συγκλόνισε ο Αντώνης Ρέμος - «Έλεγα πέφτω σε κατάθλιψη...»

Η απίστευτη εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλόνισε ο Αντώνης Ρέμος - «Έλεγα πέφτω σε κατάθλιψη...»

Ο Αντώνης Ρέμος, λίγο πριν το μεγάλο show που θα παρουσιάσει την παραμονή της πρωτοχρονιάς στο Mega, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και συγκλόνισε με την εξομολόγησή του πως κάποια στιγμή αισθάνθηκε ότι πέφτει σε κατάθλιψη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του και ξεκαθάρισε στον Άρη Καβατζίκη πως η σύζυγός του και η κόρη του ήταν τα πρόσωπα που τον βοήθησαν να επανέλθει.

Αντώνης Ρέμος Mega

Ο τραγουδιστής ανέφερε στον Άρη Καβατζίκη: «Ήταν στιγμές που έλεγα πέφτω σε κατάθλιψη εγώ προσωπικά ένιωσα ότι κάποια βράδια τέλος, δεν υπάρχει αύριο».

Όσο για την Υβόννη Μπόσνιακ και την μονάκριβη κόρη του Ελένη, παραδέχτηκε ότι ήταν το «οχυρό» που τον στήριξε και τον βοήθησε ψυχολογικά αυτό το διάστημα!

Τι είπε η Ρούλα Κορομηλά για τη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο;

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ συγκίνησε με τα λόγια της για τον καλό της φίλο, ο οποίος όπως είπε δεν την ξέχασε ποτέ.

Οι δύο φίλοι θα βρεθούν μαζί στο Mega για την αλλαγή του χρόνου και δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι.

Άλλωστε θα είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που θα δούμε την Ρούλα Κορομηλά στην παρουσίαση μίας τηλεοπτικής εκπομπής.

«Ο Αντώνης είναι φίλος μου και θα είμαι πάντα στο πλευρό του όπως ήταν και εκείνος πάντα κοντά μου στο παρελθόν.

Ρούλα Κορομηλά Mega

Τον Αντώνη τον θαυμάζω με συνδέει μια βαθύτατη φιλία. Μετράει και ο τρόπος που υπολογίζει ο Αντώνης τους φίλους του. Είμαι στη διάθεσή του όποτε με χρειαστεί. Δεν το ξέχασα και δεν με ξέχασε ποτέ», είπε η Ρούλα Κορομηλά στον Άρη Καβατζίκη.