Ηλίας Παλιουδάκης: Δεύτερη απανωτή επίθεση - "Έχω αρχίσει να φοβάμαι για την ζωή μου"

Μέσα σε ένα 24ώρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλίας Παλιουδάκης: Δεύτερη απανωτή επίθεση -

Σε σοκ βρίσκεται το τελευταίο 24ώρο ο Ηλίας Παλιουδάκης, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες έχει δεχτεί δύο απανωτά χτυπήματα στον χώρο εστίασης που δραστηροποιείται, κάνοντας τον να φοβάται πλέον και για την ίδια του την ζωή.

Ο τραγουδοποιός ανέφερε στην Espresso και συγκεκριμένα στον Ηλία Μαραβέγια: «Θεωρώ πως επρόκειτο για μεθοδευμένες κινήσεις, κάποιος με έχει βάλει στο στόχαστρο. Έχω αρχίσει πλέον να φοβάμαι για τη ζωή μου και σκέφτομαι να πάρω τα μέτρα μου».

Το πρώτο χτύπημα έγινε στις 3 Νοεμβρίου και ο συνεργάτης του Ηλία δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Στις κάμερες φάνηκαν τρία άτομα με μαύρες κουκούλες. Αρχικά, προσπάθησαν να μπουν από την γυάλινη πόρτα του μαγαζιού χρησιμοποιώντας κάποιο εργαλείο, αλλά μάλλον φοβήθηκαν να την σπάσουν γιατί θα έκαναν θόρυβο. Έτσι επέλεξαν να εισβάλουν ρίχνοντας το ρολό από την άλλη πλευρά. Ξηλώσανε όλη την κατασκευή».

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε «Πιστεύω πως ήταν μεθοδευμένο το χτύπημα, φάνηκε να έχουν μελετήσει το χώρο. Πήρε ο καθένας στη θέση του και μέσα σε περίπου 6 λεπτά έχει τελειώσει ιστορία. Πήραν χρήματα, που εμείς μόνο ξέρουμε που βρίσκονταν, καθώς θα είχαμε για πληρωμές. Έκλεψαν περίπου 3000 € στο σύνολο μαζί με το ταμείο κίνησης».

Λίγο αργότερα, έφτασε η αστυνομία. Ο Ηλίας Παλιουδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Πήραν αποτυπώματα και είδαν πως επρόκειτο για τρία άτομα, όπως είχε φανεί στις κάμερες. Το θέμα, όμως, είναι ότι υπήρξε επανάληψη την επόμενη μέρα. Μπήκαν πάλι στο μαγαζί, κατά τον ίδιο τρόπο, περίπου την ίδια ώρα. Μάλιστα, επειδή την δεύτερη φορά βρήκαν λίγα χρήματα, από τα νεύρα τους προκάλεσαν ζημιές στο χώρο. Η νέα εισβολή ξεκάθαρα ότι υπάρχει σκοπιμότητα, εγώ νιώθω ότι κάποιος με έχει στοχοποιήσει». Τρόμος στην Βιέννη μετά τους πυροβολισμούς!

Μύκονος: Άγρια επίθεση με λοστούς σε γνωστό επιχειρηματία!

Του έσπασαν το χέρι, τον χτύπησαν στα πόδια και στο κεφάλι έξω από το σπίτι του - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Άγρια επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το βράδυ έξω από το σπίτι του γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε με λοστούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες περίμεναν τον επιχειρηματία να βγει από την κατοικία του και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με λοστούς σε όλο του το σώμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να του σπάσουν το χέρι και να του τραυματίσουν την κνήμη του ποδιού, ενώ ο άτυχος άνδρας δέχτηκε χτυπήματα και στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του νησιού με μώλωπες σε όλο του το κορμί και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία για τα τραύματα στο κεφάλι, η οποία βγήκε καθαρή. Σε καραντίνα νοσοκομείο στα Τρίκαλα!

Το ΑΤ Μυκόνου διερευνά προανάκριση για την επίθεση στον επιχειρηματία που τον άφησε με ένα σπασμένο χέρι το οποίο θα πρέπει να εγχειριστεί αλλά και εξωτερικές κακώσεις στο σώμα από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Οι πρώτες πληροφορίες εικάζουν ότι οι δράστες ήταν πιθανότατα μπράβοι της νύχτας, οι οποίοι ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα στον άτυχο άνδρα, ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε.

Προς το παρόν δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία, κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανότατα αύριο, ώστε να διαπιστώσουν οι αρχές αν μπορεί να θυμηθεί αυτούς που του επιτέθηκαν.