Διέρρευσε «καυτή» φωτογραφία της Σίας από το The Bachelor - Ολόγυμνη μόνο με το κολιέ της

Εκρηκτική εμφάνιση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διέρρευσε «καυτή» φωτογραφία της Σίας από το The Bachelor - Ολόγυμνη μόνο με το κολιέ της

Η Σία είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες του The Bachelor, και στο διαδίκτυο, έχει διαρρεύσει μία «καυτή» φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει ολόγυμνη. Το μόνο που φοράει πάνω της, είναι το διακριτικό κολιέ της.

Το ριάλιτι του ALPHA έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα και όχι άδικα αφού πρόκειται για ένα πολύ πρωτότυπο φορμάτ, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Η Σία Βοσκανίδου είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί - δείτε εδώ ποια νικάει το The Bachelor - και έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά και όλο το ανδρικό κοινό.

Η 26χρονη Σία είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίας από το The Bachelor

The Bachelor Σία

The Bachelor: Ο Βασιλάκος παράτησε αυτή την κοπέλα για να μπει στο παιχνίδι - Ήταν χρόνια σε σχέση μαζί της

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος τώρα να δηλώνει εργένης, ωστόσο πριν μπει στο The Bachelor, ήταν χρόνια σε σχέση. Την τότε κοπέλα του ωστόσο, την... παράτησε για να μπει στο παιχνίδι και να βρει την γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί.

Ο Έλληνας bachelor αρχικά να πούμε για όσους μέχρι σήμρα δεν γνωρίζουν, είναι 30 ετών, με καταγωγή από τη Μάνη και έπαιζε ποδόσφαιρο από τα μαθητικά του χρόνια. Επαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ πέρασε και από την τσεχική Ζενίτ Κάσλαβ.

Στη συνέχεια ωστόσο, πέρασε και από τις πασαρέλες, όταν πρακτορείο μοντέλων τού έκανε πρόταση συνεργασίας. Συνεργάστηκε με την ιταλική La Perla, ενώ αποκλειστική συνεργασία τού ζήτησε και ο ιταλικός οίκος Versace. Πρόταση την οποία δεν αποδέχθηκε γιατί ήθελε να πάρει το πτυχίο του από τη Γυμναστική Ακαδημία. Μετά από όλα αυτά, βέβαια, μπήκε στη ζωή του η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, όπου ανέλαβε χρέη υπευθύνου Νεολαίας. Υπάρχει ωστόσο, ντοκουμέντο που «καίει» το The Bachelor. Είναι στημένο το ριάλιτι του ALPHA;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος όμως πλέον, ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάτι το οποίο σημειώνει ως επάγγελμά του και στο επίσημο προφίλ του στο Instagram.

View this post on Instagram

????#TheBachelorGR #AlphaTV

A post shared by Vasilakos Panagiotis Official (@vasilakospanagiotis12) on