Σπάνιο κλικ της Ελένης μέσα από την πισίνα - Τραβήχτηκε πριν λίγα λεπτά

Νέα φωτογραφία στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπάνιο κλικ της Ελένης μέσα από την πισίνα - Τραβήχτηκε πριν λίγα λεπτά

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, τραβήχτηκε ένα νέο υπέροχο στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στις Κυκλάδες. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους ένα σπάνιο κλικ μέσα από τη πισίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο και τη Νάξο, λίγο καιρό μετά την οριστική αποχώρησή της από την ελληνική τηλεόραση.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, βλέπουμε σχεδόν καθημερινά, ένα σωρό υπέροχες αναρτήσεις από τις στιγμές που περνάει μαζί με την οικογένειά της στο πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι της- δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Αυτό είναι το σπάνιο κλικ της Ελένης Μενεγάκη μέσα από την πισίνα

Αυτή τη φορά ποζάρει με το μαγιό της και χωρίς καθόλου μακιγιάζ μέσα στην πισίνα!

Το μήνυμα της Ελένης που έκανε το Instagram να «λυγίσει»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα μέσα από το οποίο θέλησε να ευχηθεί σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα. Τα λόγια της, ήταν τόσο δυνατά που έκαναν το Instagram να «λυγίσει».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια συνεχίζει να έχει μία υπέροχη σχέση με το κοινό της. Μπορεί να μην του λέει καθημερινά καλημέρα μέσα από την εκπομπή της αλλά το κάνει μέσα από το Instagram της.

Έτσι σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, θέλησε να ευχηθεί σε όλους και να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους για να προσέχουν λόγω των εξελίξεων με την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με ατημέλητο μαλλί και χωρίς μακιγιάζ.

Αυτό είναι το μήνυμα της Ελένης που έκανε το Instagram να «λυγίσει»

«Χρόνια πολλά , καλή Παναγία , να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας ! Ας φροντίσουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και τυπικοί με όλα τα μέτρα πρόληψης για την υγεία μας ! Για την υγεία όλων μας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγα λεπτά.