Justin Bieber: Δέχτηκε κατηγορίες κακοποίησης - Ποια η απάντηση του

«Σκούρα» τα πράγματα για τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Justin Bieber: Δέχτηκε κατηγορίες κακοποίησης - Ποια η απάντηση του

Ο Justin Bieber δέχτηκε κατηγορίες κακοποίησης και αποφάσισε να απαντήσει δημοσία, στο αν αυτές ισχύουν ή όχι. Μάλιστα στην απάντηση του αναγκάστηκε να μπλέξει και την πρώην σύντροφο του Selena Gomez.

Οι κατηγορίες θέλουν τον τραγουδιστή υπόλογο για κακοποίηση, προκαλώντας σοκ και αναγκάζοντας τον ίδιο να απαντήσει και να εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει.

Σε αυτά όχι απλώς διέψευσε τις κατηγορίες, αλλά έφερε και ως άλλοθι τη Selena Gomez,με την οποία ήταν μαζί την ώρα του περιστατικού, ωστόσο η ίδια δεν έχει απαντήσει.

Οι κατηγορίες κακοποίησης προς τον Justin Bieber

«Τις τελευταίες 24 ώρες, ένα νέο Twitter εμφανίστηκε να λέει μία ιστορία στην οποία εγώ αναμειγνύομαι με σεξουαλική κακοποίηση στις 9 Μαρτίου του 2014, στο Austin του Texas στο ξενοδοχείο Four Seasons. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτήν την ιστορία. Για την ακρίβεια, όπως θα δείξω σύντομα, δεν ήμουν ποτέ παρών στην τοποθεσία». Πριν λίγο διάστημα και η πρώην του τον είχε κατηγορήσει για κακοποίηση.

«Οι φήμες είναι φήμες, αλλά η σεξουαλική κακοποίηση είναι κάτι που δεν παίρνω ελαφριά. Ήθελα να μιλήσω κατευθείαν, όμως από σεβασμό για τα τόσα θύματα που αντιμετωπίζουν αυτά τα θέματα καθημερινά ήθελα να είμαι σίγουρος ότι θα είχα συλλέξει όλα τα δεδομένα πριν κάνω κάποια δήλωση»

«Έχουμε επιβεβαιώσει με τον manager του Four Seasons ότι δεν ήμουν ποτέ στην ιδιοκτησία στις 9 Μαρτίου του 2014 ούτε έμενα εκεί στις 9 ή 10 Μαρτίου και καλωσορίζω όλο τον Τύπο να ψάξει αν χρειαστεί ή αν θελήσουν»

«Όπως λέει η ιστορία της, έκανα έκπληξη σε ένα πλήθος στο Austin στο SXSW όπου εμφανίστηκα στη σκηνή με την τότε βοηθό μου και τραγούδησα μερικά τραγούδια. Αυτό που δεν ήξερε αυτό το άτομο είναι ότι πήγα στο σόου με την τότε κοπέλα μου, Selena Gomez»

«Οι φωτογραφίες που έδειξα με εμένα και τη Selena στις 9 Μαρτίου στο Austin πρέπει να κάνουν σαφές ότι ήμασταν μαζί εκείνη τη νύχτα και ότι πήγαμε από το γεγονός στο Airbnb μας κι ότι ποτέ δεν πήγαμε στο Four Seasons. Αυτή είναι η απόδειξη του Airbnb, όπου μείναμε με τους φίλους μας»