Με την αποκάλυψη που έκανε για την υγεία του ο Ερρίκος Πετιλόν σοκάρει. «Είχα υποτροπιάσει…», δήλωσε μεταξύ άλλων, όταν αναφέρθηκε στη κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα με το πρόβλημα με τις ναρκωτικές ουσίες και το διπολικό.

Ο Ερρίκος Πετιλόν παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην καθημερινή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για όλα χωρίς να διστάσει λεπτό και συγκίνησε. Ο ίδιος μάλιστα, να σημειώσουμε πως βρίσκεται στην Αρωγή στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι καλά. Είμαι στην Αρωγή. Τελειώνω μία διαδικασία θεραπευτική όσον αφορά το πρόβλημα το διπολικό αλλά και της εξάρτησής μου γιατί είχα υποτροπιάσει, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι, να δεσμευτώ και να μπω σε ένα περιβάλλον να ησυχάσω. Δόξα τον Θεό ολοκληρώνω σύντομα το πρόγραμμα και είμαι περήφανος. Λέω «Μπράβο αγόρι μου αφού το σήκωσες και στα 50 plus» τόνισε στην εκπομπή.

O Ερρίκος Πετιλόν συκλόνισε και μέσα από το Δρομοκαΐτειο. Δείτε εδώ όλα τα ανατριχιαστικά του λόγια.

Σόκαρε και την Ελεονώρα Μελέτη ο Ερρίκος Πετιλόν! «Όταν σταματάω τα φάρμακα, υποτροπιάζω και…»

Συγκλόνισε την Ελεονώρα Μελέτη με τα όσα είπε ο Ερρίκος Πετιλόν! «Όταν σταματάω τα φάρμακα, υποτροπιάζω και…» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο για τα όσα πέρασε!

«Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά! Διαγνωστικά με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια. Έλεγαν τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης ότι με έκλεισαν σε ψυχιατρείο!

Δεν έκλεψα εγώ το κινητό, το έκλεψε αυτός που ήταν μαζί μου! Όταν σταματάω τη φαρμακευτική αγωγή, υποτροπιάζω σε σχέση με τα ναρκωτικά! Η εξάρτηση μου από τις ουσίες, χάλαγε τις σχέσεις μου με τις γυναίκες», ανέφερε ο Ερρίκος Πετιλόν και συνέχισε:

«Η μητέρα του γιου μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Είχα δύο χρόνια σχέση με την Ούρσουλα Άντρες και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Στεφανί του Μονακό. Έχω ανάγκη να δουλέψω, αλλά δύσκολα δείχνουν εμπιστοσύνη».