Θρήνος - Πέθανε ο Harold Reid

Απέραντη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Πέθανε ο Harold Reid

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ο γνωστός τραγουδιστής, Harold Reid, πέθανε μετά από μάχη που έδινε με χρόνια ασθένεια, σε ηλικία 80 ετών.

Πρόκειται για μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της κάντρι μουσικής, με χρόνια καριέρας στις μουσικές σκηνές.

Ο Reid, πέρα από τη σόλο καριέρα του ήταν και μέλος του θρυλικού συγκροτήματος της κάντρι «The Statler Brothers».

Την είδηση του θανάτου του Reid έκανε γνωστή η οικογένειά του, βυθίζοντας στη θλίψη όλο τον καλλιτεχνικό χώρο για την απώλεια ενός εμβληματικού καλλιτέχνη, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για το θάνατο ηθοποιού από το Star Trek.

Harold Reid θάνατος

Πέρα από τον Harold Reid, πέθανε και η Κατίνα Μπονάτσου

H εκπαιδευτικός φιλόλογος Κατίνα Μπονάτσου το γένος Κατσαντά, πέθανε σε ηλικία 68 χρόνων. Η εκλιπούσα υπήρξε μια αξιολάτρευτη εκπαιδευτικός και έχασε τη μάχη μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Βύθισε στο πένθος τον σύζυγό της γεωπόνο Δαμιανό Μπονάτσο τα δύο τους παιδιά, την Νεκταρία – Μαρία Μπονάτσου (δικηγόρο Αθηνών) και τον Νικόλαο Μπονάτσο (χημικό μηχανικό που επίσης εργάζεται στην Αθήνα), τα αδέλφια της, συγγενείς, φίλους.

Ο αδελφός της, Στάθης Κατσαντάς, διευθυντής της εφημερίδας «ΓΝΩΜΝΗ» την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό τρόπο.

«Λατρεμένη μου αδελφή. Βιάστηκες να φύγεις πριν δεις τα όνειρα σου να ολοκληρωνονται. Βύθισες,με το φευγιό σου, σε θλίψη όσους σε αγάπησαν κ αγάπησες. Υπήρξες χρήσιμη στην κοινωνία και ότι υπηρέτησες.Για μένα η απουσία σου δημιουργεί τεράστιο πληγμα. Διάλεξα να συνοδεύω τα λίγα λόγια με μια φωτογραφία που απεικονίζει την γλυκά της ψυχής σου και την αγάπη σου για μένα. Είμαι σίγουρος ότι όπως καταξιωθηκες στην κοινωνία έτσι θα πάρεις την θέση που σου αξίζει δίπλα στους αγγέλους. Η καλή παρέα που θα έχεις με τους αγαπημένους μας γονείς θα με παρηγορεί μέχρι να συναντηθούμε πάλι. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ», έγραψε στα social media.

Πέθανε η Κατίνα Μπονάτσου

Πηγή: athensmagazine.gr