Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της;

Το ανακοίνωσε η ίδια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της;

Baby boom στην showbiz με μια διάσημη Ελληνίδα να φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Δείτε ποια είναι και ποιο το τρυφερό μήνυμα που έστειλε.

Η Φάνη Χαλκιά έγινε ξανά μανούλα με την ίδια να γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι και να κάνει το πιο τρυφερό ποστ. Η φωτογραφία της μας "έκλεψε" την καρδία.

Κρατώντας το νέο μέλος της οικογένειας στην αγκαλιά της η Φάνη Χαλκιά έκανε γνωστό ότι έγινε ξανά μανούλα, με την ίδια να ανεβάζει μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με το μωράκι της. Το μήνυμα που έγραψε είναι ότι πιο γλυκό διαβάσαμε σήμερα, αφού το νέο μέλος της οικογένειας έμελλε να γεννηθεί τις άγιες τότες ημέρες.

Φάνη Χαλκιά καρότσι μωρού

"Έφτασε η ημέρα που γνωριστήκαμε... αυτή η άγια ημέρα.. Καλώς ήρθες στον κόσμο" έγραψε στην ανάρτηση που έκανε και την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Βέβαια πρόσφατα είχαμε και την γέννα μια άλλης διάσημης Ελληνίδας. Ποια ήταν αυτή;

Εκτός από την Φάνη Χαλκιά είχαμε και άλλο baby boom στην shwbiz - Ποια άλλη διάσημη έφερε στο κόσμο το μωρό της;

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως μία πρώην playmate ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον αγαπημένο της.

Οι δύσκολοι καιροί που βιώνουμε χρειάζονται τέτοιες ευχάριστες ειδήσεις και αυτή η πανέμορφη εγκυμονούσα μόλις μας έδωσε μία! Ο λόγος για την Σύλβια Παπαδάκη η οποία αναδείχθηκε playmate το 2008 και τώρα περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Αφού έκανε καριέρα στο εξωτερικό, η Σύλβια Παπαδάκη άφησε τις πασαρέλες για να αφοσιωθεί στις σπουδές της, ενώ παράλληλα γνώρισε τον έρωτα της ζωής της. H ίδια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μία σειρά φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.