Μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά της βήματα διανύει η Αθηνά Οικονομάκου. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε χθες το βράδυ, σήμερα πρόκειται να «σκάσει» από την ίδια μια ανακοίνωση για την συλλογή κοσμημάτων που σχεδιάζει μαζί με την ονομασία «All over».

Η ηθοποιός της σειράς «Έλα στη θέση μου», λατρεύει την μόδα και εκτός από την σειρά κοσμημάτων σχεδιάζει και ρούχα σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη. Μάλιστα, το «Project Soma», έχει δει μεγάλη επιτυχία, αφού οι γυναίκες έχουν λατρέψει όλα τα κομμάτια τους.

Ωστόσο, πριν την συνεργασία αυτή, η Αθηνά Οικονομάκου είχε ήδη την συλλογή κοσμημάτων της. Τα κοσμήματα της τα λατρεύει ένα προς ένα για αυτό μάλιστα είναι και ο λόγος που την βλέπουμε να τα φοράει ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Χθες το βράδυ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως σήμερα θα κάνει μια ανακοίνωση έκπληξη.

Να σημειώσουμε πως μια ανακοίνωση θέλησε να κάνει στους διαδικτυακούς της φίλους η Αθηνά Οικονομάκου και πριν από λίγες ημέρες η οποία και πάλι αφορούσε τα κοσμήματα που σχεδιάζει η ίδια και είναι πολύ χαρμόσυνη. Με αυτό τον τρόπο μάλιστα, θέλησε να πει και ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Τι συνέβη δείτε εδώ;

Δείτε εδώ μερικά από τα κοσμήματα της συλλογής της

Τα δαχτυλίδια στο χέρι της Αθηνάς Οικονομάκου «έβγαζαν» μάτι στην φωτογραφία. Στο σύνολο όλα κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ.

Η ηθοποιός διατηρεί την δική της συλλογή με κοσμήματα τα οποία γίνονται στο… άψε σβήσε sold out. Τόσο τα κολιέ, όσο τα σκουλαρίκια, αλλά και τα δαχτυλίδια είναι πολύ εντυπωσιακά.

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκε στην Αμερική όπου απόλαυσε λίγες ήρεμες χαλάρωσης και οι φωτογραφίες της είναι εντυπωσιακές.

Μάλιστα, σε μια την είδαμε να ποζάρει δείχνοντας τα απίστευτα δαχτυλίδια από την συλλογή του All over. 

Εντυπωσιακή είναι και η φωτογραφία από το ταξίδι της όπου πόζαρε με μαγευτική θέα.