Να γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν ανεβάζει φωτογραφίες στα social media!

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Να γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν ανεβάζει φωτογραφίες στα social media!

Η Ελένη Μενεγάκη από το πλατό της εκπομπής της ανέφερε τους λόγους που δεν ανεβάζει πια φωτογραφίες στα social media, και δε στο Instagram. Δείτε τι είπε η όμορφη παρουσιάστρια!

Ειδικότερα η Ελένη Μενεγάκη είπε στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha ότι δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο Instagram, ενώ εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο το κάνει.

Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξει κανείς τον λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram θα διαπιστώσει ότι οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από την εκπομπή της και όχι από την προσωπική της ζωή. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της είπε μεταξύ άλλων ότι όσο είναι σπίτι προτιμά να περνά τον χρόνο της με τα παιδιά της.

"Την ώρα που έφευγα από τον Alpha, ανέβασα μία φωτογραφία γιατί όλη τη μέρα δεν ανεβάζω. Τι να ανεβάσω; Πραγματικά τι να ανεβάσω; Νομίζω ότι δε θα παρακολουθείτε εμένα πια εύκολα στο instagram. Προτιμώ όλο το χρόνο που έχω στο σπίτι, όπως και εσείς, να το περάσω με τα παιδιά μου…" είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, που χθες έστειλε και ένα μήνυμα προς την μητέρα της. Δεν φαντάζεστε τι ήταν!

Ποια είναι όμως η τελευταία φωτογραφία που βλέπουμε στα socia media της Ελένης Μενεγάκη;

Αν μπει κανείς στο Instagram της θα δει ότι το τελευταίο ποστ που έχε κλάνει στον συγκεκριμένο λογαριασμό είναι μια φωτογραφία της ίδιας, μέσα στο αυτοκίνητό της. Η παρουσιάστρια δίνει το μήνυμα του "μένουμε στο σπίτι" καθώς όπως γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της εικόνας που έχει ανέβει:

"Ελένη γρήγορα σπίτι". Φυσικά στην ανάρτηση, την οποία θα δείτε και παρακάτω έχει προσθέσει και τα ανάλογα hashtags για τον κορωνοϊό, οι εξελίξεις του οποίου, πρέπει αν πούμε ότι είναι ραγδαίες και έχουν φέρει αναπροσαρμογές και στα τηλεοπτικά προγράμματα.

Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει