Κώστας Πρέκας: Δύσκολες στιγμές! «Έσβησαν» δυο αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας του!

Τους είχε μεγάλη αδυναμία!

Κώστας Πρέκας: Δύσκολες στιγμές! «Έσβησαν» δυο αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας του!

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Κώστας Πρέκας, αφού δυο αγαπημένα του πρόσωπα από την οικογένεια του «έσβησαν» σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μέσα στο 2019 ο αγαπημένος ηθοποιός έζησε δυο σημαντικές απώλειες από την ζωή του. Η αδερφή του, αλλά και ο αδερφός του πέθαναν.

Η πολυαγαπημένης του αδερφή, Νίκη, πέθανε πριν από περίπου τρεις μήνες, ενώ έχασε ανήμερα των Χριστουγέννων και τον αδερφό του, Γιώργο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso ανήμερα των Χριστουγέννων, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Καλαμάτα, όπου έμενε ο αδερφός του. Η μονάκριβη ανιψιά του τον ενημέρωσε ότι ο πατέρας της και αδερφός του, Γιώργος Πρέκας, ο πιο μεγάλος από τα τρία αδέρφια της οικογένειας, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Να σημειώσουμε πριν πριν από λίγες ώρες έφυγε από την ζωή και κορυφαίος σεναριογράφος!

Βυθίστηκε στην θλίψη ο Κώστας Πρέκας! Πέθανε η μεγάλη του αγάπη!

Βυθίστηκε στην θλίψη ο Κώστας Πρέκας, αφού πέθανε η μεγάλη του αγάπη!

Έφυγε από την ζωή η πολυαγαπημένη του αδερφή, Νίκη, στην οποία είχε τεράστια αδυναμία και την αγαπούσε πάρα πολύ.

Μάλιστα, έμενε μαζί με τον γνωστό ηθοποιό και αδερφό της, καθώς τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με την υγεία της.

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espressο», εκείνος ζητούσε από τον Θεό να μην την πάρει από κοντά του, να μην του στερήσει την παρουσία του.

Την ημέρα της κηδείας, που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο νεκροταφείο του Αγίου Αντωνίου, ο ηθοποιός συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε τον πιο δικό του άνθρωπο.

Στο πλευρό του ήταν λίγοι καλοί φίλοι, συγγενείς και η σύντροφος του, Μαίρη Βιντιάδου, η οποία έζησε όλη την περιπέτεια με την υγεία της αδερφής του, καθώς στεκόταν συνεχώς στο πλάι του ηθοποιού σαν βρά