Φανή Χαλκιά: H εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της! «Έμεινα έγκυος κατά λάθος και...»!

Απίστευτο!

Φανή Χαλκιά: H εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της! «Έμεινα έγκυος κατά λάθος και...»!

Μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την εγκυμοσύνη της έκανε η Φανή Χαλιά.

Η αθλήτρια, μίλησε για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως είπε η ίδια, έμεινε έγκυος κατά λάθος στους δυο μήνες της σχέσης της με τον σύντροφό της.

Στους δύο μήνες σχέσης μας έμεινα έγκυος. Έγινε κατά λάθος, αλλά δεν υπήρχε δεύτερη σχέση. Είπαμε απλά «Ουάου, θα έχουμε μωρό». Έγινα μαμά στα 39 μου, δεν αγχώθηκα καθόλου γιατί πιστεύω είναι θέμα ψυχολογίας…»! Και τόνισε: «Είναι 16 μηνών ο γιος μου! Είναι υπέροχος και ωραίος γκόμενος ο γιος μου… Δεν είμαι συνηθισμένη μαμά… Αν θέλει ο Θεός, σκεφτόμαστε να κάνουμε κι άλλο παιδί», αποκάλυψε η Φανή Χαλκιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φανή Χαλκιά - Λούης Καραμάνος: Όλο το άλμπουμ από την βάφτιση του γιου τους!

Φανή Χαλκιά: Μας συστήνει τον 6 μηνών γιο της! Η αποκάλυψη για το όνομα που θα πάρει!

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ολυμπιονίκης, Φανή Χαλκιά- αφού κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Λούη Καραμάνο.

Ο γιος τους είναι 6 μηνών, ενώ η οικογένεια εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη μέρα για μια βόλτα στην θάλασσα στην Μάνη. Διαβάστε παρακάτω...

Η Φανή Χαλκιά, ανέβασε στον προσωπική λογαριασμό στα social media, το τρυφερό στιγμιότυπο με τον μικρό Πέτρο που κοιμάται!

Η ίδια, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Ο πρώτος υπνάκος στη παραλία... #newborn #mani #lvkbeachbar#lvkmani #mani #sixmonthsold #love #petros»

Δείτε την ανάρτηση της:

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr