«Στην σύντροφο μου την έπεσα χοντρά... Σαλονικιώτικα.»! Αδιανόητη δήλωση από γνωστό Έλληνα!

Ο λόγος για τον...

«Στην σύντροφο μου την έπεσα χοντρά... Σαλονικιώτικα.»! Αδιανόητη δήλωση από γνωστό Έλληνα!

Η κάμερα της εκπομπής στη "Φωλιά των Κου Κου", συνάντησε τον γνωστό Έλληνα και μεταξύ των άλλων μίλησε και για την σχέση του με την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος, αποκάλυψε πως γνώρισε την σύντροφό του Θάλεια Γιαννακοπούλου- αλλά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το αστείο περιστατικό που του έτυχε όταν γνώρισε την γιαγιά της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of Love - Trailer: Η ατάκα του καινούργιου παίκτη που άναψε φωτιές! Ποια δεσμευμένη φλέρταρε; (Βίντεο)

Ο λόγος για τον Δημήτρης Κοκονίδης- τον νράμερ του συγκροτήματος Onirama, που είπεμεταξύ των άλλων στην Φωτεινή Ψυχίδου:

«Στην σύντροφο μου την έπεσα χοντρά. Σαλονικιώτικα. Στο μαγαζί που δούλευα ήρθε. Κατευθείαν. Στο δευτερόλεπτο.

Μετά από δύο λεπτά ήμασταν αγκαλίτσα. Όταν με γνώρισε η μητέρα της, έπαθε ζημιά. Είναι και γιατρός η γυναίκα και σου λέει "τι ειν’ τούτο;". Την γιαγιά της κέρδισα. Μια φορά άρχισα να διπλώνω τα ρούχα και λέει η γιαγιά της "Καλέ τι κάνει αυτός; ξέρεις να διπλώνεις ρούχα;".

Δείτε ακόμη: Power of Love: Άστραψε και βρόντηξε η Άννα! Το ξέσπασμα για την σχέση με το άτομο από την παραγωγή και τα "καρφιά" σε πρώην συμπαίκτες της! (Βίντεο)

Κι εγώ για τη Θάλεια δεν ήξερα ούτε τις σπουδές τις, ούτε τι έχει κάνει, την ήξερα σαν μοντέλο και μου βγήκε άλλο πράγμα τελείως».