Ο Αντώνης Ρέμος έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός και μάλιστα στην πρώτη του εκπομπή στο ραδιόφωνο «Μουσικός 98,6» είχε ως πρώτο καλεσμένο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ο Αντώνης και ο Γρηγόρης είναι πολύ καλοί φίλοι και μίλησαν για όλα χωρίς πάθος! Διαβάστε παρακάτω….
Σχολίασαν το Γιώργο Λιάγκα, για τον οποίο είπαν ότι αδικείται με την συμπεριφορά του, το Νότη Σφακιανάκη, για τον οποίο ειπώθηκε ότι είναι γενικά απόλυτος στις απόψεις του αλλά έκαναν και.. πλάκα για τα παιδιά τους!
Δείτε ακόμη: Survivor 2 – διαρροή: Ο Τανιμανίδης “πρόδωσε” το πρώτο αγώνισμα μετά την ένωση που θα είναι και ο Μάριος Πρίαμος!
Συγκεκριμένα ο Αντώνης είπε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη: Στη βάφτιση της κόρης μου έτυχε να ξεχάσω πολύ σημαντικούς ανθρώπους, γιατί λέγαμε να τον κάνουμε σε μικρό κύκλο, μετά ο κύκλος αυτός μεγάλωνε χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Δεν σκεφτήκαμε με την Υβόννη ποιοι είναι φίλοι μας κλπ και ξεχάσαμε πολύ σημαντικούς ανθρώπους όπως εσύ. Η Βίσση έκανε 4 χρόνια να μου μιλήσει γι’ αυτό»! Στην συνέχεια ο Γρηγόρης μίλησε και για τον γιο του, ο οποίος έβαλε τα κλάματα μέσα στο σούπερ μάρκετ για να του πάρει σοκολάτες!
Δείτε το σχετικό βίντεο:


">
">
">
">
">
">
">