Ο Ηλίας Βρεττός δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας!

Ο τραγουδιστής έχει ήδη κάνει ένα χειρουργείο και σήμερα υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στη λεκάνη. Διαβάστε παρακάτω….

Ο τραγουδιστής εμφανιζόταν μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στο Φωταέριο, το οποίο, λόγω του ατυχήματος, έμεινε κλειστό την περασμένη εβδομάδα και σήμερα εξέδωσε νέα σχετική ανακοίνωσξ!
«Προέχει η υγεία του παιδιού. Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι το θέμα του μαγαζιού. Πρώτο ο Θεός να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υγεία του και θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν θα λειτουργήσουμε και για ψυχολογικούς και για ηθικούς λόγους», είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Πλούταρχος, αφότου επισκέφθηκε τον Ηλία στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η αυστηρή παρατήρηση σε συνεργάτη της επειδή της χάλασε το Σαββατοκύριακο με τον καλό της! (Βίντεο)

Με ανάρτηση τα social media, το νυχτερινό κέντρο γνωστοποιεί πως το πρόγραμμά του θα συνεχιστεί κανονικά από αυτή την Παρασκευή, 2 Μαρτίου, χωρίς να διευκρινίζει αν θα υπάρξει αντικατάσταση του Ηλία από κάποιον άλλο τραγουδιστή!