Στο Πρωινό συζητούσαν για το Nomads, και ο Κώστας Τσουρός προέβη σε αποκαλύψεις αναφορικά με τις συνθήκες διαβίωσης της ομάδας της φωτιάς στη βίλα, οι οποίες μοιάζει να είναι… τρυφηλότατες.

“Να σου δώσω και ένα στοιχείο, τι γίνεται εκεί στη βίλα; Κάνουνε ζωάρα, χτες ζήτησαν περισσότερα μπουκάλια κρασί, για να πιουν, επειδή τους τελείωσαν, και τους ταλαιπωρούν πάρα πολύ τα κουνούπια, που δεν μπορούν να κάτσουν στην τραπεζαρία, για αυτό δεν βλέπετε πολλά πλάνα από εκεί!” αποκάλυψε ο δημοσιογράφος. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Nomads: Το βίντεο που «καίει» τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Πρωτοφανής κωλοτούμπα του μοντέλου στην ψηφοφορία! (βίντεο)

«Είναι η νέα κλίκα!»: Το Πρωινό «άδειασε» δημόσια τους Διάσημους για την ψήφο στον Μαυρίδη! Έξαλλη η Φαίη Σκορδά! (βίντεο)

Το ξαφνικό τηλεφώνημα της Ελένης Μενεγάκη στην Άση Μπήλιου λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα των Καραβάτου-Κατσούλη! Τι συνέβη; (βίντεο)