Λυγίζει καρδιές το μήνυμα του Νίκου Μπάρκουλη.

Ο γιος του γνωστούς ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη δεν ξεχνά λεπτό τον πατέρα και πάντα σκέφτεται τις όμορφες στιγμές που πέρασαν για να τον κρατάει ζωντανό μέσα του. Ωστόσο, ο μικρός ανέβασε στο Facebook μια μια αφιέρωση στο πατέρα του με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατο του. Διαβάστε παρακάτω.

Ο Νίκος έγραψε στο προσωπικό του Facebook: “Ένας χρόνος μετα λοιπόν…ένας χρόνος και εγώ μέσα σε ένα εκκλησάκι με το κεφάλι κάτω… να μην ξέρω που είσαι, να περνούν όλες οι στιγμές μας μπροστά στα μάτια μου.. ελπίζω να είσαι καλά και να με προσέχεις… σ’αγαπάω, μου λείπεις άγγελε μου“.

Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

«Πίστευα ότι αν ήμουν νηφάλια θα ήμουν βαρετή…» Για πρώτη φορά παραδέχτηκε τον εθισμό της με το αλκοόλ η…

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη ένα χρόνο μετά τον θάνατό του: «Όσο για μένα, κόλλησα σ εκείνη τη μέρα…»

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Βασίλης Κικίλιας μετά τις διακοπές του με την Τζένη Μπαλατσίνου στην Πάτμο! Δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε!