Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολάστηκε η δήλωση της Αμαρυλλίδος για τη Μίνα Αρναούτη, αλλά και τη σκληρή απάντηση της τελευταίας
Αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών θα πήγαινα στην οικογένεια του Παντελή να μιλήσω, ειδικά στη μία περίπτωση που η μία κοπέλα είχε τη δυνατότητα να προσεγγίσει την οικογένεια, δεν θα κρυβόμουν. Είναι αδικαιολόγητη και αψυχολόγητη αυτή η στάση, δεν ξέρω τι μπορεί να υπάρχει από πίσω!” είπε η Αμαρυλλίς και η Μίνα αντέδρασε, αναρωτ΄’ωμενη αν η τραγουδίστρια είναι ατάλαντη ή όχι.
“Όχι, όχι, όχι! Εγώ τη Μίνα την Αρναούτη την έχω στηρίξει πολύ, και την έχω γνωρίσει και στο πάρτυ του You, είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι! Αλλά δεν μπορέις να πεις για μια τραγουδίστρια, όπως η Αμαρυλλίς, που είναι φωνάρα και έχει δουλειά κάθε χρόνο, ότι είναι ατάλαντη! Δεν είναι κανένα κοριτσάκι, είναι πάρα πολλά χρόνια στο χώρο!” “άδειασε” τη Μίνα η Κατερίνα Καινούργιου on air.
“Αν ήταν φίλη μου, θα της έλεγα να μην απαντά σε τίποτα, να κοιτάξει να φτιάξει τη ζω’ή της και να μην ασχολείται με τίποτα από όλα αυτά!” είπε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:
Βόμβα! Χώρισαν οριστικά Αλεξάνδρου – Φαρμάκη λίγο πριν τον γάμο! Το παραδέχθηκαν για πρώτη φορά…


">
">
">
">
">
">
">