Γενέθλια είχε ο γιος του Λάμπρου Χούτου, ο μικρός Τζορτζίνο, που ο διάσημος πατέρας του υπεραγαπά. Ένα μεγάλο παιδικό πάρτυ στήθηκε λοιπόν, με θέμα, τι άλλο; Survivors φυσικά! Μία τεράστια τούρτα στήθηκε βγαλμένη κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο, οι φίλοι του ευχήθηκαν χρόνια πολλά, και ο πατέρας του, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του!

Παρούσα στα γενέθλια ήταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία με τη σειρά της ευχήθηκε στον γιο του καλού της φίλου, τον οποίο απέκτησε μέσα από το Survivor. Οι στιγμές χαράς δεν θα μπορούσαν να μην αναρτηθούν και στα social media. Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Αυτοί είναι οι πρώτοι επώνυμοι που είπαν το «ναι» στο «Nomands»! Ειδικά με τον τρίτο…θα κλάψετε!

Πανικός με τον Κωνσταντίνος Βασάλο! Η παραπλάνηση, το κασέ και ο σάλος με τις γυναίκες!

«Μόνο στα φρύδια δεν είχε καρκίνο ο Ψάλτης!» Σοκάρει η Βάσια Τριφύλλη! Η εξομολόγησή της για την ασθένεια του ηθοποιού! (βίντεο)