Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε χτες στο Άλσος Βεΐκου, και μετέφερε τα όσα συνέβησαν στον χτεσινό ημιτελiκό του Survivor.
Ο Σάκης Τανιμανίδης έβγαζε συνέχεια selfies με το κοινό, ενώ στο θεατράκι παρευρέθησαν η σύντροφός του, Χριστίνα Μπόμπα, οι γονείς, αλλά και τα πεθερικά του!
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν πολύ άνετη, πήγε πίσω από το σκηνικό, χαιρέτησε όλους τους οπερατέρ, οι οποίοι δούλευαν και στον Άγιο Δομίνικο. Ήταν η μοναδική παίκτρια που ήταν τόσο διαχυτική, που σημαίνει ότι και από πριν τους γνώριζε, αλλά και στο νησί είχε έρθει αρκετά κοντά με τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες.
Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και το ντοκουμέντο, όπου ο Στέλιος Χανταμπάκης φωνάζει στη σύζυγό του να δώσει τη μικρή Μαλένα να κρατά στα χέρια της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Στέλιος προσπαθούσε να έρθει κοντά με όλους. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:


">
">
">
">
">
">
">