Με αφορμή μία απευθείας σύνδεση με τα νότια προάστια και τον Άλιμο, η Ελένη Μενεγάκη προέβη σε μία εξομολόγηση ζωής, αποκαλύπτοντας ότι σκέφτεται να μετακομίσει, όταν έρθει η ώρα:

“Είχα να κατέβω πολύ καιρό προς τη θάλασσα, και κατεβήκαμε το Σαββατοκύριακο βόλτα! Εδώ έβρεχε, και κατεβαίνουμε παραλία, και είναι κατακαλόκαιρο! Άλλος Θεός είναι εκεί! Τρελάθηκε, ζούνε ένα συνεχόμενο καλοκαίρι οι άνθρωποι! Μόλις φτάσαμε βρήκαμε ψαροταβέρνα πάνω στο κύμα, ενώ είμασταν με τις κουκούλες! Όλοι λόγω δουλειάς πήγαμε βόρεια, κανείς μας δεν έμενε πάνω.

Όσο ήμουν ελεύθερο πουλί, και ζούσα παραλία, έλεγα ότι δεν θα φύγω ποτέ! Αλλά δεν άντεχα να ξυπνάω 6 και να είμαι μιάμιση ώρα σε ένα αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή λύγισα και μετακόμισα προς τα πάνω. Άλλη ζωή! Και τώρα λέω μήπως να ξανακατέβουμε κάτω; Αλλά τώρα έχω 4 να ρωτήσω και μου λένε δεν αλλάζω σχολείο, δεν αφήνω τους φίλους μου! Και έχουμε μείνει οι δυο μαγκούφηδες να λέω: εμείς οι δυο πότε λες να κατέβουμε παραλία που μας αρέσει; Και μετράμε χρόνια! Μετρήστε κι εσείς, δύο είναι το τελευταίο (παιδί)! Έχει ο Θεός!” είπε και πέρασε σε διαφημίσεις. Δείτε την εξομολόγησή της στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Δείτε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; (Βίντεο)

Χαμός στο Πρωινό! Η ατάκα για τον Λιάγκα on air που γκρέμισε το πλατό! Η αυστηρή παρατήρηση της Λίτσας Πατέρα στην Φαίη ΣΚορδά! (Βίντεο)

Κλάψαμε! Τα απανωτά σαρδάμ της Φαίης Σκορδά on air και η αναφορά στην κούρασή της! «11 η ώρα τελειώσαμε από…» (Βίντεο)