Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλερμένος στο Πρωινό mou και μίλησε για όλα…

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το μεγάλωμα του παιδιού είναι πιο εύκολο από ότι πίστευε και εξηγεί τον λόγο, επιβεβαιώνοντας αυτό που λένε όσοι τον γνωρίζουν: ότι είναι γεννημένος να γίνει πατέρας.

«Το παιδί δεν με έχει δυσκολέψει καθόλου. Είναι πιο εύκολο απ’ ότι φανταζόμουν. Γιατί υπήρχε η σιγουριά και η ωριμότητα. Έχω βγει και έχω διασκεδάσει πολύ, οπότε δεν είπα “το παιδί με έκλεισε μέσα”. Αντίθετα με αναζωογονεί. Είναι εύκολο. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που να τσατίζομαι, αλλά καταλαβαίνεις ότι το παιδί είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Το μόνο που έχει αλλάξει στη ζωή μου, είναι ότι δεν έχω χρόνο για περιττά. Αυτή είναι η περίοδος της ζωής μου που κάνω περισσότερα πράγματα και είναι πιο δημιουργική».

Όσο για τις αρνητικές κριτικές για την απόφαση του να γίνει πατέρας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε ότι δεν τον αγγίζουν. «Δεν με ενοχλούν καθόλου. Καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Τόσο ο τύπος όσο και ο κόσμος ήταν πολύ θετικός. Επικοινώνησαν μαζί μου –και άνθρωποι με παιδιά- και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ».