Μασούτης: Η παρουσία του εδραιώνεται δυναμικά στα ελληνικά νησιά

Διαχρονική αξία στην εμπειρία των αγορών μας

Μασούτης: Η παρουσία του εδραιώνεται δυναμικά στα ελληνικά νησιά

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη από τον Διαμαντή Μασούτη ο οποίος άνοιξε το πρώτο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας στην καρδιά της πόλης. Είναι αμιγώς ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση. Μarket leader στη Βόρεια Ελλάδα και από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά, τo 2018 εισήλθε δυναμικά στην Αττική και πλέον διαθέτει 57 εταιρικά καταστήματα και 1 darkstore, ενώ το 2022, μέσα από μια στρατηγική συνεργασία, διεύρυνε την παρουσία της σε νησιά του Αιγαίου, στην Κέρκυρα και με μετοχική συμμετοχή στην Κρήτη. Ελέγχει 400 καταστήματα: 360 super market, 15 Grand Μασούτης, 1 πράσινο κατάστημα, 23 Cash & Carry, 1 dark store και διαθέτει υπερσύγχρονο Logistics Center στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης (εγκαταστάσεις 62.000 τ.μ., οικόπεδο 145.000 τ.μ.).

Το δίκτυο καταστημάτων της αναπτύσσεται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής/Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Αττικής.

μασούτης νησιά

Η παρουσία του Μασούτη εδραιώνεται δυναμικά στα ελληνικά νησιά

Το 2015 εγκαινιάζεται η παρουσία της εταιρείας στην νησιωτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο νησί της Χίου, με 2 νέα καταστήματα.

Δυναμικά εδραιώνεται στα νησιά Κέρκυρα, Θάσο, Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σκιάθο, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Σύρο, Πάρο, Νάξο, Μήλο, Σαντορίνη, Κάλυμνο.

Απασχολεί περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους από αυτούς οι 1.122 στην νησιωτική Ελλάδα.

Τα καταστήματα Μασούτης προσφέρουν την απόλυτα αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση για όλους.

Τα καταστήματα σχεδιάζονται με ιδιαίτερη έμφαση στην άνετη πρόσβαση και περιήγηση για Α.Μ.Ε.Α ενώ ακολουθούν υψηλές περιβαλλοντικές προδιαγραφές με βιοκλιματικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, προσφέρουν απόλυτα υγιεινό περιβάλλον αγορών και εργασίας, αφού στο εσωτερικό χρησιμοποιούνται ειδικά φίλτρα που συγκρατούν και εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια.

Τα καταστήματα διαθέτουν τμήματα με ολόφρεσκα προιόντα μαναβικής, τμήματα κρεοπωλείου με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων, τμήματα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών, αλλά και τμήματα έτοιμων λαχταριστών μαγειρεμένων φαγητών!

Σε όλα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, δίνεται η δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων και ηλεκτρικών μικροσυσκευών.

Η δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην νησιωτική Ελλάδα ενισχύεται με τη διαχρονική στήριξη των τοπικών παραγωγών και τοπικών προϊόντων μέσα από τη σειρά «Mασούτης από τον τόπο μας», στην οποία περιλαμβάνονται εκλεκτά, ντόπια προϊόντα με ονομασία προέλευσης, που αναδεικνύουν την παράδοση της περιοχής και την ελληνικότητα.

H Δ. Μασούτης Α.Ε. βρίσκεται πάντα κοντά στον καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, στηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς και τις τοπικές κοινωνίες και πραγματοποιεί κάθε μέρα δράσεις για τον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον.

μασούτης νησιά

Η Μασούτης δίνει ηχηρά και διαχρονικά το μήνυμα “Εδώ, για σένα” χτίζοντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που διαρκώς εξελίσσεται!