Κακοκαιρία Daniel: Νέα Προειδοποίηση από το 112 για περιοχή της Αττικής - «Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις»

Μεγάλη προσοχή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΦΩΤΟΓΡΤΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ
ΦΩΤΟΓΡΤΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

Τραγικές είναι οι εικόνες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την Κακοκαιρία Daniel, που δείχνει να έχει σαρώσει τον νομό Μαγνησίας και ιδίως το Βόλο και τη Σκιάθο, καθώς έχει γίνει λόγος για την ύπαρξη ενός νεκρού ανθρώπου (δείτε εδώ).

Το πρωί της Τετάρτης 6/9 το 112 με νέο προειδοποιητικό μήνυμα απεύθυνε την προσοχή στους πολίτες και συγκεκριμένα σε αυτούς, που μένουν στα Νότια Προάστια της Αττικής να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις.

Το νέο μήνυμα του 112 για την Κακοκαιρία Daniel

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες στην περιοχή σας. Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις κατά την διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα του 112.

Κακοκαιρία Daniel

Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία

«ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Τεράστια ύψη βροχής κατά τόπους στη Μαγνησία με ήδη μεγάλα προβλήματα!
Αν επαληθευθούν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται να μετατραπούν μεγάλα τμήματα της Θεσσαλικής πεδιάδας σε λίμνες έως και την Πέμπτη το πρωι- τα προβλεπόμενα ύψη βροχής που δίνουν τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα και για το επόμενο 36ωρο είναι πρωτοφανή και δεν έχω δει παρόμοια ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα!!

Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στην περιοχή και λάβετε τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας!!!
Στο βίντεο φαίνεται η εμμονική ανατροφοδότηση των καταιγίδων ανοιχτά των Σποράδων και της Εύβοιας κινούμενες κυρίως προς τη Μαγνησία και πιο εξασθενημένες προς την υπόλοιπη Θεσσαλία και στα νότια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, μια κατάσταση που φαίνεται ότι θα διατηρηθεί και το επόμενο 36ωρο..
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου», έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου.