Νέο ντοκουμέντο ''φωτιά'' - Στη φόρα οι συνομιλίες του συζύγου της Καϊλή, Τζιόρτζι με τον Παντσέρι

Νέες εξελίξεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η υπόθεση με το σκάνδαλο για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στη οποία εμπλέκονται ο Φραντέσκο Τζιόρτζι και η σύζυγός του Εύα Καϊλή δημιουργεί συνεχώς νέα ερωτήματα σχετικά με το τι συμβαίνει, με το ζευγάρι να είναι προφυλακισμένο.

Ο Ιταλός για την ώρα έχει πάρει όλο το βάρος των κατηγοριών πάνω του και έτσι υπάρχουν κάποιες ελπίδες αποφυλάκισης της πρώην πολιτικού, η οποία στο μεταξύ αγωνιά για το μέλλον της κόρης της (δείτε εδώ που βρίσκεται αυτές τις ημέρες το παιδί).

«Κοιτάξτε… σας ευχαριστώ αλλά δεν δίνω καμία συνέντευξη. Μην το πάρετε στραβά… αλλά δεν δίνω. Ευχαριστώ. Εις το επανιδείν. Καλή σας μέρα», είχε απαντήσει μουδιασμένος ο πατέρας του Φραντέσκο (δείτε εδώ τι βρέθηκε στο παιδικό δωμάτιο της κόρης της).

Οι συνομιλίες που καίνε τους Αντόνιο Παντσέρι και Φραντέσκο Τζιόρτζι

Επειδή όμως το σκάνδαλο δεν τελειώνει έτσι απλά ένα νέο όνομα έχει έρθει στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η Καϊλή μίλησε και για τον συνεργάτη του συζύγου της, Αντόνιο Παντσέρι, λέγοντας πως είχε γνώση για τις παράνομες ενέργειες του.

Σύμφωνα με το Protothema.gr η έρευνα για τους Παντσέρι και Τζιόρτζι επιβεβαίωσε τις υπόνοιες και τις ενδείξεις που είχαν οι βελγικές Αρχές για τους δύο συνεργάτες, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένας λομπίστας όπως ο Τζιόρτζι είχε τόσο μεγάλη επιρροή σε ευρωβουλευτές και κρατούσε στο σπίτι του τόσα χρήματα μέσα σε βαλίτσες.