Πάνος Καμμένος: Η κατάσταση της υγείας του μετά το χειρουργείο

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάνος Καμμένος: Η κατάσταση της υγείας του μετά το χειρουργείο

Στο πόδι χειρουργήθηκε τραυματίστηκε με τη μηχανή του ο πρώην πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Το συμβάν σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στα Νότια Προάστια.

«Χθες το βράδυ είχε ένα ατύχημα ο Πάνος Καμμένος, μίλησα μαζί του το πρωί. Του έπεσε η μηχανή πάνω στο πόδι. Την είχε παρκάρει σε μια ανηφόρα. Γλίστρησε η μηχανή και του συνέθλιψε το πόδι. Έπαθε πολύ βαριά ζημιά, πήγε σε τρία νοσοκομεία. Τώρα είναι στο ΓΝΑ. Δεν έχει γίνει χειρουργείο, πονάει φρικτά. Με δυσκολία του έβγαινε η φωνή. Το πόδι είναι με νάρθηκα. Θα περιμένουν 10-15 μέρες για να κάνουν επέμβαση. Έτσι του είπαν οι γιατροί. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Του ευχόμαστε περαστικά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας - δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου.

Εξελίξεις με την υγεία του Πάνου Καμμένου

Σε χθεσινή του 9/11 ανάρτηση, αφού σχολίασε τις αμερικανικές εκλογές, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι το χειρουργείο στο πόδι του, πήγε καλά. «Το χειρουργείο στο πόδι μου πήγε καλά λένε οι γιατροί. Καλή ημέρα σήμερα…», έγραψε συγκεκριμένα.