Κολωνός: Η οικογένεια του 53χρονου προσέγγισε τον Αλέξη Κούγια - Το ασύλληπτο ποσό που του προσέφεραν

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα και η παρέμβαση του ποινικολόγου στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: Η οικογένεια του 53χρονου προσέγγισε τον Αλέξη Κούγια - Το ασύλληπτο ποσό που του προσέφεραν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό (δείτε εδώ τι σε κατάσταση βρίσκεται το κοριτσάκι) στην οποία φαίνεται πως εμπλέκονται αρκετοί, ενώ αναγνωρίστηκαν πάνω από 10 δράστες.

Η οικογένεια του 53χρονου προσέγγισε τον Αλέξη Κούγια

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 13/10, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή του πως η οικογένεια του 53χρονου προσέγγισε τον Αλέξη Κούγια προκειμένου να τον αναλάβει, ενώ ανέφερε ότι το ποσό που θέλησαν να του προσφέρουν υπερβαίνει τις 50 χιλιάδες ευρώ.

Παρόλα αυτά, ο ποινικολόγος αρνήθηκε να εμπλακεί με την υπόθεση.

«Προσεγγίστηκε από την οικογένεια του 53χρονου ο Αλέξης Κούγιας χθες αντί πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού που υπερβαίνει τις 50 χιλιάδες ευρώ για να αναλάβει το τέρας. Ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να τον αναλάβει γιατί θεωρεί ότι είναι μία υπόθεση με την οποία δεν θα ήθελε να μπλέξει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας σε επικοινωνία του με την εκπομπή εξήγησε χαρακτηριστικά πως: «Άκουσα μια εισαγωγή… Εγώ δεν είπα πουθενά ποτέ ότι μου ανέθεσαν να την αναλάβω. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό».

«Ποτέ δεν είπα ότι σας ανέθεσαν», είπε με την σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο νωρίτερα, ο Λιάγκας ξέσπασε για την υπόθεση της 12χρονης

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης, δεν έχει κρύψει λεπτό την οργή του κατά του 53χρονου και των υπολοίπων 213 προσώπων που εμπλέκονται σε αυτή. Καθημερινά και πολλές φορές κατά την διάρκεια της εκπομπής έχει κάνει ξεσπάσματα με αφορμή τα όσα μαθαίνει και προκαλούν ανατριχίλα.

Να σημειωθεί πως έχει συλληφθεί τόσο ο πατέρα της ανήλικης (δείτε εδώ το λόγο), όσο και η μητέρα για μαστροπεία, ενώ αναμένεται και η σύλληψη της γυναίκας του 53χρονου.

«Επειδή μιλάω με κόσμο έξω από την εκπομπή, είναι όλοι σοκαρισμένοι. Είμαστε όλοι γονείς και δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πώς αυτά τα τέρατα, θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι αυτό το 11χρονο πλάσμα φταίει, επειδή το είχαν μάθει έτσι, που σε αυτή την ηλικία δεν ξέρεις ούτε να ουρήσεις. Θα πάνε αυτά τα τέρατα αυτά ότι συνευρεθήκαμε μαζί του με συναίνεση. Συναίνεση από ένα 11χρονο παιδί, τέρατα; Πώς γίνεται;», είπε οργισμένος.

Ενώ, ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος και με συναδέλφους του που βιάζονται να κλείσει η υπόθεση «Γιατί βιάζεστε κύριοι συνάδελφοι να κλείσει το θέμα; Για να παίξουμε GNTM και Survivor;», είπε.