Τραγωδία Πάτρα: Σε ειδικό φασματογράφο οι εξετάσεις των τριών άτυχων κοριτσιών

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Σε ειδικό φασματογράφο οι εξετάσεις των τριών άτυχων κοριτσιών

Ο κλοιός τον τελευταίο καιρό ολοένα και στενεύει για όσους φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση της Πάτρας όπου έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό το πανελλήνιο με τις τελευταίες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, οι αναλύσεις στοιχείων για τον θάνατο των τριών παιδιών θα γίνουν στον υπερσύγχρονο φασματογράφο του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης που μπορεί να εντοπίσει ουσίες σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας

Νέες αποκαλύψεις για τη διαδρομή της κεταμίνης που σκότωσε την Τζωρτζίνα

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν τεθεί τα ψηφιακά ίχνη συγκεκριμένων προσώπων τα οποία ερευνάται αν εμπλέκονται σε συναλλαγή και χορήγηση της κεταμίνης στην κατηγορουμένη Ρούλα Πισπιρίγκου. Αυτό αποκάλυψε σήμερα στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μανώλης Σφακιανάκης. Παράλληλα, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στο επίμαχο μήνυμα του στη Ρούλα Πισπιρίγκου!

Ο δημιουργός του CSI Institute είπε μεταξύ άλλων: “Υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες πρόσωπα δύο ,τρία δεν μα έχουν πει ,και κάποια ίχνη τα οποία κοιτάζουν να ταυτοποιήσουν μέσα από κεραίες κινητής τηλεφωνίας.”

Ο κ. Σφακιακάκης είπε ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα ραντεβού και προκύπτουν... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr