Πάτρα: Στη φορά ο άντρας που κατέστρεφε τα διαδικτυακά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δείτε αναλυτικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Στη φορά ο άντρας που κατέστρεφε τα διαδικτυακά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση στην Πάτρα και μια νέα είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Πέμπτης του Πάσχα 28/4 βοηθάει σε ένα σημείο τη διαλεύκανση της ιστορίας. Ρεπόρτερ από την εφημερίδα Πελοπόννησος μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία ώρα mega και μάλιστα αποκάλυψε πως βρέθηκε ο άνθρωπος, που βοηθούσε την Ρούλα να αποκρύψει τα διαδικτυακά της ίχνη.

Γενικότερα από την πλευρά της γυναίκας και της υπεράσπισης της, δε δίνονται οι κωδικοί του email της αλλά μόνο της συσκευής της, γεγονός που κάνει την έρευνα της υπόθεσης να χωλαίνει.

Βρέθηκε ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα διαδικτυακά της ίχνη

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα.

Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο. «Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Η Ρούλα και ο Μάνος ζητούσαν επίμονα η νεκροτομή της Τζωρτζίνας να γίνει στην Πάτρα

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της ερώτησης που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά το θάνατο της Ίριδας, στο επίκεντρο των συνεχών αποκαλύψεων σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών τους βρίσκεται τόσο εκείνη όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης. Στο Live News το απόγευμα της Τετάρτης 27/4, αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ζήτησαν από γιατρούς του νοσοκομείου τουλάχιστον 5 φορές να μη γίνει η νεκροτομή του παιδιού στην Αθήνα, αλλά στην Πάτρα.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δέκα λεπτά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ήρθε στο γραφείο μας η μαμά της Τζωρτζίνας και μας ζήτησε αν γίνεται η νεκροτομή να γίνει στην Πάτρα. Της είπαμε ότι αυτό δεν θα το αποφασίσουμε εμείς και έφυγε. Μετά από λίγο ήρθε και ο πατέρας και μας παρακάλεσε να του δώσουμε κάποιες κατευθύνσεις σχετικά με τη διαδικασία για τη νεκροτομή του παιδιού.

Όταν ανακοινώθηκε στη μητέρα ο θάνατος του παιδιού μου έκανε εντύπωση ότι είδα έναν άνθρωπο απαθή. Ήταν ήρεμη, δεν έκλαιγε και πραγματικά με εντυπωσίασε αυτή η συμπεριφορά της γιατί έχω δει και άλλους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους και η εικόνα τους δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα και τη συμπεριφορά της μητέρας της Τζωρτζίνας εκείνη την ημέρα. Ο πατέρας ήταν εμφανώς πιο ταραγμένος από την μητέρα, την οποία όσες φορές είδα εκείνη την ημέρα ήταν ψύχραιμη».