«Δεν ακούει τα φόνισσα, τέρας;» - Πρώην φυλακισμένη ''αδειάζει'' τις συνθήκες κράτησης της Ρούλας

«Για μένα η φυλακή ήταν η σωτηρία μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ακούει τα φόνισσα, τέρας;» - Πρώην φυλακισμένη ''αδειάζει'' τις συνθήκες κράτησης της Ρούλας

Την Τετάρτη 20/4 μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε η Ματούλα του Κολωνακίου, η οποία έχοντας περάσει το κατώφλι της φυλακής σχολίασε με μια παραπάνω εμπειρία το πρόσωπο των ημερών, τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η γυναίκα δε μπορεί με τίποτα να διανοηθεί όσα ακούει για τις συνθήκες διαβίωσης της κατηγορούμενης στον Κορυδαλλό.

Όπως αποκάλυψε το 1900 τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά και σε καμία περίπτωση δεν υπήρχαν οι ανέσεις, που βιώνει σήμερα η μητέρα από την Πάτρα. Παρ΄ όλα αυτά εξακολουθεί να επιμένει στο αίτημα αποφυλάκισης της, τη στιγμή που γίνεται γνωστό πως το κελί της μοιάζει με σουίτα.

Οι δηλώσεις της Ματούλας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Για μένα η φυλακή ήταν η σωτηρία μου. Το 1990 ήταν φαίνεται διαφορετικές οι φυλακές, δεν είχαμε vip κελί. Τι είναι; Η Μεγάλη Βρετανία και πήγα κι έκλεισα σουίτα; Και σε εμάς τότε αν κάποια είχε κάνει φόνο, δεν έβγαινε για προαυλισμό με τις άλλες κρατούμενες. Όλη τη νύχτα φωνάζουν οι γυναίκες από τα παράθυρα. Αυτή αποκλείεται να μην ακούει τα “φόνισσα, τέρας” και όλα αυτά», είπε αρχικά η Ματούλα.

Η Ματούλα είπε στη συνέχεια: «Να υπάρχει άνθρωπος έξω από το κελί να σου ανάβει το τσιγάρο; Εντάξει, μέχρι ενός ορίου και το σωφρονιστικό. Άκουσα ότι της πήγαν και σεσουάρ. Είσαι στη φυλακή, έχεις τεράστιο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις και θες σεσουάρ να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Που θα πας; Σε δεξίωση;

Οι παιδοκτόνοι αντιμετωπίζονται πολύ άσχημα στη φυλακή γιατί εκεί είναι όλες μάνες. Ακόμα και στο επισκεπτήριο, δεν θα πάει την ώρα που έχουν κι άλλες επισκεπτήριο».

Κλείνοντας, η Ματούλα είπε: «Κλαίω κάθε φορά που βλέπω αυτά τα παιδάκια, δεν ξέρω ποιος τα σκότωσε. Είναι αμαρτία αυτές οι ψυχούλες. Είναι αμαρτία να έχεις ένα παιδί και να περιμένεις εννιά μήνες να το δεις και μετά ξαφνικά να φεύγει».

Ο Κατερινόπουλος ανέλυσε τα κοινά που έχουν ο Μπάμπης με την Ρούλα και τον Μάνο

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ανέλυσε στην διαδικτυακή κουβέντα που είχε με τους ακόλουθους του στο twiiter, τα κοινά στοιχεία του χαρακτήρα που έχει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που έχει κάνει απίστευτες αποκαλύψεις για τον πατέρα, αναφέρει πως από την πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον του για την υπόθεση της Πάτρας, και αναφέρει ότι ο Μπάμπης με την Ρούλα και τον Μάνο, έχουν ένα πολύ βασικό κοινό... ότι είναι και οι τρείς αναίσθητοι.

«Καταρχήν να σκιαγραφήσω τους τρεις αυτούς ανθρώπους.. Η γλώσσα του σώματός τους δείχνει ανθρώπους αγέρωχους που τους λείπει το συναίσθημα, ο πόνος, ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό φαίνεσθαι. Σαν να μην τρέχει τίποτα. Εδώ ένα σκυλάκι που έχεις στο σπίτι πεθαίνει και στεναχωριέσαι και φοράς μαύρες πλερέζες.

Εγώ είχα την ατυχία στη ζωή μου να ζήσω μια παρόμοια κατάσταση και δεν έχω συνέλθει ακόμα. Πως αυτοί με τρία παιδιά έβγαιναν στα ΜΜΕ, κάνανε τα ταξίδια τους, γράφτηκε να πάει σε τρία ριάλιτι μετά το θάνατο και του πρώτου και του δεύτερου παιδιού. Η κυρία αυτή έκανε τα ταξίδια της, έψαχνε καλό εστιατόριο να φάει. Αυτά δείχνουν έλλειψη συναισθήματος, πόνου, αγάπης προς τα παιδιά», φέρεται να λέει στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό.