Τραγωδία Πάτρα: «Αντιλαμβάνεστε τι συνέβη;» - "Κόλαφος" ο Γρηγόρης Λέων

«Έφραξε το στόμα του παιδιού;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Αντιλαμβάνεστε τι συνέβη;» -

Το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλα όσα συμβαίνουν στην Πάτρα καθώς οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι άκρως καταιγιστικές την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται έπειτα από την προφυλάκισή της στις φυλακές Κορυδαλλού αφού κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Από την άλλη, ο Γρηγόρης Λέων μίλησε στην εκπομπή «Live News» το απόγευμα της Τετάρτης 6/4 όπου ανέφερε χαρακτηριστικά on air: «Τώρα που έχουν αποκλειστεί όλα τα υπόλοιπα είναι το μόνο σενάριο και θα πρέπει να περιμένουμε την ιατροδικαστή να το επιβεβαιώσει» σημείωσε ο πρόεδρος των ιατροδικαστών.

Αν ακούσουμε και συνεντεύξεις της οικογένειας, νομίζω πως μπορούμε να προσδιορίσουμε και το τελευταίο κλάμα του μωρού».

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Λέων για την τραγωδία στην Πάτρα

«Το έγκλημα θα διαλευκανθεί μέσα από τις τηλεφωνικές συσκευές»

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα όπου έχει αφήσει σε σοκ το πανελλήνιο με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης 6/4 στην εκπομπή «Live News» για την υπόθεση όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως η «διαδρομή» της κεταμίνης θα βρεθεί μέσω του διαδικτύου, γιατί «κάποιος έχει συνομιλήσει, κάποιος έχει δώσει (την κεταμίνη) και στην δικτύωση όσα λέμε μένουν για πάντα.

Δεν παραγράφονται στον χρόνο όπως κάποιοι νομίζουν. Μάλιστα, ο ίδιος εκτίμησε πως εάν γίνουν σωστά οι έρευνες θα αποδειχθεί πως η κεταμίνη αγοράστηκε από το διαδίκτυο.