Τραγωδία Πάτρα: «Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα...» - O πατριός της Ρούλας επιτέθηκε σε δημοσιογράφο

«Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών που βρίσκονταν έξω από το σπίτι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα...» - O πατριός της Ρούλας επιτέθηκε σε δημοσιογράφο

Την ώρα που το πανελλήνιο σε κατάσταση σοκ παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα, οργή προκαλεί και η συμπεριφορά συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου, που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 30/3 Συγκεκριμένα, συγγενείς της επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του MEGA, όπως καταγγέλλει η ίδια, χτυπώντας την, την στιγμή που έξω από το σπίτι βρισκόταν πλήθος κόσμου .

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου βρισκόταν στο σημείο, και μέσα στο πλήθος αντιλήφθηκε τη μητέρα της Ρούλας, και προσπάθησε να την πλησιάσει για να της αποσπάσει δυο κουβέντες. Εκείνη την ώρα ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας, με το ένα του χέρι έσπρωξε τη δημοσιογράφο και με το άλλο της έριξε μπουνιά -όπως η ίδια ισχυρίζεται- στην κοιλιά.

Η επίθεση του πατριού της Ρούλας σε δημοσιογράφο του Mega

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω την όλη κατάσταση.. Και πόσο μάλλον όταν ένας άνδρας γεροδεμένος, απλώνει χέρι σε μια απροστάτευτη γυναίκα. Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα στα δυο από τους πόνους».

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, αποκάλυψε μάλιστα πως δέχτηκε και απειλές από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;» της είπε. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών και συναδέλφων που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη.

«Να λάμψει η αλήθεια...» - Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την προσαγωγή της

Υπό άκρα μυστικότητα έγινε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την οποία έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα.

Την ώρα που η αστυνομία της χτύπησε την πόρτα, εκείνη βρισκόταν μαζί με την αδερφή της (δείτε εδώ τι είπε για τη σύλληψή της) και μάλιστα έδινε συνέντευξη σε τοπικό μέσο.

Οι αστυνομικοί στο μεταξύ, ήταν από το πρωί έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την παρουσία τους να είναι διακριτική ενώ ήλεγχαν τον χώρο. Όταν πήραν την εντολή για την προσαγωγή της μητέρας, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της. Της είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει για να δώσει κάποιες διευκρινίσεις στην Εισαγγελία.

«Ναι είναι σωστό να δώσω κάποιες διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φέρεται να απάντησε εκείνη και τους ακολούθησε στο συμβατικό αυτοκίνητο που τους έφερε στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τη Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα να απενεργοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο, γνωρίζοντας πόσο ενεργή είναι στα social media.