Τραγωδία Πάτρα: Ο πατέρας παραδέχτηκε την συμμετοχή του στο X-Factor - Για ποιο λόγο το έκανε

«Μπαμπά να πάμε και μαζί»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Ο πατέρας παραδέχτηκε την συμμετοχή του στο X-Factor - Για ποιο λόγο το έκανε

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή του Αντ1 χθες, Τρίτη 30/3, ο πατέρας των παιδιών από την Πάτρα, της υπόθεσης που έχει παγώσει όλο το πανελλήνιο, είχε δηλώσει και είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του μουσικού σόου X-Factor, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή το τελευταίο του παιδί, η 9χρονη.

Έτσι μετά από σχετικό λοιπόν ρεπορτάζ του Πρωινού, σχετικά με τη συμμετοχή του στο X Factor, ο πατέρας των τριών κοριτσιών επιβεβαίωσε ότι έλαβε μέρος στις auditions και εξήγησε πως συνέβη αυτό.

Οι δηλώσεις του πατέρα από την Πάτρα για το X-Factor

«Παραδέχτηκε ότι πράγματι πήγε στο X Factor το φετινό και μάλιστα η Ρούλα ήταν αυτή η οποία δήλωσε τη συμμετοχή για εκείνον. Το ζευγάρι περνούσε από κοινού τη δοκιμασία στην οποία βρισκόταν η Τζωρτζίνα και ακριβώς επειδή η Τζωρτζίνα, όπως ο Μάνος μου είπε, ήταν πολύ μεγάλη του θαυμάστρια και το έκανε στην πραγματικότητα για εκείνη.

Όταν η Τζωρτζίνα ήταν καλά πολλές ήταν οι φορές που τον παρακίνησε να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι και του έλεγε “μπαμπά να πάμε και μαζί”.

Όταν λοιπόν η Τζωρτζίνα βρισκόταν σε αυτό το κρίσιμο για την υγεία της στάδιο, ο Μάνος το έκανε για να δείξει ότι ο μπαμπάς είναι εδώ, προσπαθεί για σένα, θα το παλέψουμε μαζί, θα το ξεπεράσουμε μαζί κι έτσι αποδέχτηκε την αίτηση που έκανε η Ρούλα και πέρασε από την πρώτη audition. Αυτό που πρέπει ακόμη να πούμε, σύμφωνα με τα όσα μου είπε ο ίδιος ο Μάνος χθες, είναι το γεγονός ότι πέρασε στην επόμενη φάση αλλά τους πρόλαβα τα γεγονότα.

Τον κάλεσαν από την παραγωγή και δεν συνέχισε πια γιατί ήταν στο τελικό στάδιο και δεν ξέρω αν χρονολογικά είχε φύγει ήδη η Τζωρτζίνα. Πέρασε από την αρχική διαλογή που κάνουν τα μέλη της παραγωγής και ήταν να περάσει και από την audition με τους τέσσερις γνωστούς κριτές», είπε ο δημοσιογράφος.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει...» - Μουδιασμένη η Καινούργιου από τις αποκαλύψεις

Δίχως τέλος εμφανίζονται καθημερινά νέα στοιχεία και μαρτυρίες για την υπόθεση της Πάτρας και τελικά αναρωτιόμαστε αν φτάνει όντως το μαρτύριο αυτών των γονιών στο τέλος του στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών. Το πρωί της Τετάρτης 30/3 η Κατερίνα Καινούργιου παρακολουθούσε άναυδη το ρεπορτάζ της εκπομπής σχετικά με τα μηνύματα που λαμβάνει η μητέρα στο κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την εκπομπή ο αριθμός του κινητού της αναρτήθηκε στο twitter με αποτέλεσμα να λαμβάνει καθημερινά δεκάδες μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο ενώ σε από αυτά, κάποιος ισχυριζόμενος πως είναι δημοσιογράφος της είπε πως αναμένεται η σύλληψη της.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της μητέρας, έσπασε τη σιωπή του και αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται η μητέρα στο κινητό της.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Προχθές η Ρούλα δέχθηκε ένα μήνυμα στο τηλέφωνό της, στο Viber από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι δημοσιογράφος. Της είπε το όνομά του Δ.Χ. Η Ρούλα δεν τον ήξερε και βέβαια δεν είχε σκοπό να του απαντήσει.

Της ζήτησε να του κάνει δήλωση και ότι θα τη στείλει σε όλα τα αθηναϊκά μέσα. Της είπε ότι τον ενημέρωσαν ότι την Πέμπτη θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψής της και τη ρώτησε αν θέλει να του κάνει κάποια δήλωση. Δεν είναι ο πρώτος που το κάνει. Της στέλνουν άθλια μηνύματα, τη βρίζουν με τραγικούς χαρακτηρισμούς» αποκάλυψε στην εκπομπή άτομο από το στενό της περιβάλλον.