Τραγωδία Πάτρα: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις - Ραγδαίες εξελίξεις

Τι αποκάλυψε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις - Ραγδαίες εξελίξεις

Συνεχίζουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά, εξελίξεις σχετικά με τις συνθήκες και τα αίτια που τα τρία μικρά κορίτσια έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στην Πάτρα. Ωστόσο οι εξελίξεις δεν δείχνουν μια λύση στο γρίφο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την υπόθεση, αντιθέτως την περιπλέκουν περισσότερο.

Την αποκλειστική είδηση ότι ξεκίνησαν οι καταθέσεις για τον θάνατο των τριών παιδιών μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η αποκάλυψη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση της Πάτρας

Σύμφωνα με την εκπομπή, έπειτα απο πληροφορίες που έλαβαν από την Ασφάλεια, θα περάσουν πρώτα να καταθέσουν οι γιατροί από τα νοσοκομεία όπου βρέθηκαν τα τρία άτυχα παιδιά. Η λίστα των μαρτύρων είναι μεγάλη όπως ανέφερε, ενώ μεταφέρθηκε επίσης πως μέχρι στιγμής οι τοξικολογικές εξετάσεις δείχνουν παρουσία μόνο φαρμάκων από το νοσοκομείο στις εξετάσεις της 9χρονης.

Συνεχίζεται το ''θρίλερ'' με την υπόθεση - «Ο γρίφος είναι δυσεπίλυτος...»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Όπως διαπιστώνετε μιλάνε οι γύρω – γύρω. Ιατροδικαστές, γιατροί, δικηγόροι, απόστρατοι αξιωματικοί, συγγενείς και ο κάθε… πικραμένος για λίγα λεπτά προβολής. Αντίθετα τα στεγανά της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας λειτουργούν καλά και αυτό είναι το σώφρον, γιατί οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχει προκύψει συμπέρασμα». Παράλληλα, η αδερφή της μητέρας των κοριτσιών, μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι», απαντώντας σε όλα όσα έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για το θέμα.

Υψηλόβαθμη αστυνομική πηγή επιχειρεί να τοποθετήσει στην ακριβή διάστασή της την πολύκροτη υπόθεση (στην τωρινή χρονική στιγμή) των ανεξήγητων θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Πελοπόννησος.

Η ίδια πηγή επισημαίνει: «Είμαστε πλήρως αποστασιοποιημένοι και μένουμε ανεπηρέαστοι από...διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr