Ηλιούπολη: «Εκδιδόταν από τα 16 της, είχε μεγάλη εμπειρία» - Τι ισχυρίστηκε ο αστυνομικός

Αρνείται κάθε κατηγορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιούπολη: «Εκδιδόταν από τα 16 της, είχε μεγάλη εμπειρία» - Τι ισχυρίστηκε ο αστυνομικός

Κάθε κατηγορία αρνείται ο αστυνομικός που καταγγέλθηκε από την 19χρονη κοπέλα που το έσκασε από το σπίτι - κολαστήριο στην Ηλιούπολη, στην απολογία του. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως η κοπέλα εκδιδόταν από νεαρή ηλικία από επιλογή της.

Στην απολογία του αναφέρεται και στην εμπλοκή της γνωστής εταιρείας πορνογραφικών ταινιών, ενώ προσθέτει πως η κοπέλα έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η απολογία του αστυνομικού για την 19χρονη στην Ηλιούπολη

«Οι σχέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές, σιγά σιγά ενώ κέρδισα την εμπιστοσύνη της, άρχισε να μου λέει κάποια πράγματα για το παρελθόν της. Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν και μου ανέφερε κάποια ονόματα, του (…) και του (...), οι οποίοι μένουν μαζί σε κάποια βίλα στο Λαγονήσι.

Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της. Εγώ έβλεπα ότι είχε μεγάλη σεξουαλική εμπειρία, ασυνήθιστη για ένα κορίτσι 18 χρονών και πέρα από αυτό, έλειπε πολλές ώρες και είχε οικονομική άνεση.

Όπως σας είπα, έλειπε ασυνήθιστες ώρες από το σπίτι, όπως έγινε και τον τελευταίο καιρό και για τον λόγο αυτόν τσακωθήκαμε. Επειδή είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είχα αναπτύξει τέτοια συναισθήματα για να της πω, για να της επιβάλω τι πρέπει να κάνει, βέβαια της είχα πει ότι αυτό που κάνει για εμένα δεν είναι σωστό, αλλά ό,τι θέλει μπορεί να κάνει».

Ηλιούπολη βιασμός 19χρονης

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός υποστήριξε ότι η 19χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών, αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στο «πρακτορείο συνοδών» που την εξέδιδε επί πληρωμή με τη βία και με απειλές κατά της ζωής -όπως καταγγέλλεται- και πως εκείνη του ζήτησε να γνωριστεί με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment»:

«Είχε δει από τον λογαριασμό μου στο Facebook ότι γνωρίζω τον κ. Σειρηνάκη και μου είχε ζητήσει να τον γνωρίσει, να τη φέρω σε επαφή μαζί του. Δεν μου είχε πει τον λόγο, αλλά αυτή ήθελε να κάνει εφέ και να δείχνει ότι έχει γνωριμίες από διάφορους κύκλους. Εγώ μίλαγα με έναν γνωστό επιχειρηματία και μου ζήτησε να της γνωρίσω και αυτόν.

Δεν σκέφτηκα κάτι πονηρό για την επιθυμία της να γνωρίσει τον κ. Σειρηνάκη, με τον οποίο είχαμε βγει μαζί για καφέ όλοι και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν της γνώρισα και τους άλλους φίλους που μου είχε ζητήσει. Από μόνη της μου αποκάλυψε ότι την προηγούμενη Δευτέρα και Τρίτη πήγε στον Σειρηνάκη και έκανε γυρίσματα έναντι αμοιβής, την οποία δεν γνωρίζω.

Από τη στιγμή που γνώρισε τον Σειρηνάκη εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει ταινίες και εγώ την απέτρεπα και της έλεγα να το σκεφτεί γιατί η ταινία ήταν κάτι που θα τη στιγμάτιζε για όλη της τη ζωή και έπρεπε να το σκεφτεί πολύ καλά.

Ενώ, αφού ήδη εκδιδόταν εδώ και χρόνια, σε αυτό εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι και αυτό, αν ήθελε, μπορούσε να το σταματήσει κάποια στιγμή. Εγώ με τον Σειρηνάκη δεν βγαίναμε έξω για φαΐ ή καφέ, είχα πάει μία ή δύο φορές στο γραφείο του για καφέ και η συνάντηση με τη... έγινε στο γραφείο της εταιρείας του.

Εγώ δεν πήρα τηλέφωνο τον Σειρηνάκη για να του πω να μη γυρίσει ταινία με τη... αλλά προσπάθησα να αποτρέψω την ίδια. Όταν μου είπε για την ταινία, εγώ νευρίασα και χάλασε το κλίμα μεταξύ μας γιατί στεναχωρήθηκα και ζήλευα και της το έδειξα. Εμένα με ενόχλησε πρώτον ότι είχα καταλάβει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης και χασίς, και κάποια φορά προσπάθησε να το φέρει στο σπίτι και εγώ της το απαγόρευσα και επίσης με πείραξε και η πρωτοβουλία να γυρίσει ταινία».

Προκλητικός στα social media ο αστυνομικός

Όλο και περισσότερα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια στην υπόθεση του βιασμού της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη, με τον αστυνομικό να παρουσιάζει μία άστατη ζωή μέσα από τα προφίλ του στα social media.

«Πίστεψέ με, μια σφαίρα θα φας στο κεφάλι, πίστεψέ με». Αυτό το μήνυμα είχε στείλει από το κινητό του τηλέφωνο ο 39χρονος αστυνομικός σε συνάδελφό του περίπου 2 χρόνια πριν, υποπτευόμενος ότι διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με τη σύζυγο του.

Οι συχνές αυτές απειλές προς συναδέλφους του για σοβαρούς αλλά και μη σημαντικούς λόγους ήταν η αιτία που τον περασμένο Ιούνιο τέθηκε σε αργία με το ερώτημα της απόλυσης. Οι Αρχές έπειτα από τις βαρύτατες καταγγελίες της 19χρονης κοπέλας, την οποία ο πρώην ειδικός φρουρός εξέδιδε υπό την απειλή της βίας στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, εξετάζουν το παρελθόν του, αλλά και τις… «δραστηριότητές» του εκτός σώματος.

Η αστυνομία προχώρησε το Σάββατο το βράδυ σε έρευνα στο διαμέρισμα αμέσως μετά τη σύλληψη του 39χρονου. Εκεί εντοπίστηκε μια φωτογραφική μηχανή, κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων.

Ηλιούπολη αστυνομικός 19χρονη

Ένα τουλάχιστον χυδαίο βίντεο που προκαλεί αηδία και αποτροπιασμό κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνοντας τον αστυνομικό-μαστροπό της 19χρονης στην Ηλιούπολη να εξευτελίζει με τραγικό τρόπο τη γυναίκα που έχει δίπλα του.

Το βίντεο εστάλη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είναι ελάχιστης διάρκειας και δείχνει τον εν ενεργεία αστυνομικό να κάνει χυδαίες και εξευτελιστικές πράξεις.

Παρουσιάζοντας το πρόσωπο που έχει δίπλα του ως μηχανή του σεξ, ο αστυνομικός και φερόμενος βιαστής επιδεικνύει στην κάμερα το δήθεν «τρόπαιο» χτυπώντας τα οπίσθια μιας κοπέλας, την οποία προφανώς και εκμεταλλεύεται.