Πένθος στο ποδόσφαιρο - Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κουκουλάκης

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος στο ποδόσφαιρο - Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κουκουλάκης

Ο παλαίμαχος διαιτητής, Γιώργος Κουκουλάκης και επί σειρά ετών πρόεδρος του συνδέσμου στο Ηράκλειο της Κρήτης, «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 76 ετών και επικρατεί πένθος στο χώρο του ποδοσφαίρου με την είδηση του θανάτου του.

Ο Γιώργος Κουκουλάκης πέθανε σε ηλικία 76 ετών από ανακοπή καρδιάς. Πρόκειται για τον παλαίμαχο Έλληνα διαιτητή, ο οποίος τέλειωσε την σχολή διαιτησίας το 1964. Μάλιστα ήταν ο πρώτος Κρητικός διαιτητής που απέκτησε το σήμα της FIFA.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κουκουλάκης

Ήταν καθηγητής διαιτησίας, διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, ενώ ήταν μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ πολλά χρόνια και πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ. Στα χνάρια του βάδισε ο γιος του Μιχάλης Κουκουλάκης, επί χρόνια διαιτητής Α’ Εθνικής και νυν μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Λίγες ώρες νωρίτερα έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως πέθανε ο Γιάννης Καραχισαρίδης.

Ανείπωτη θλίψη στο ποδόσφαιρο - Έφυγε από τη ζωή στα 22 του χρόνια ο Τάσος Μαυρόπουλος

Στα 22 του χρόνια πέθανε ο Τάσος Μαυρόπουλος με την είδηση του θανάτου του να φέρνει ανείπωτη θλίψη και βαρύ πένθος στον κόσμο του ελληνικού αθλητισμού. Τι του συνέβη;

Θρήνος επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό καθώς τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε σήμερα το πρωί ο Τάσος Μαυρόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αερωπό Έδεσσας! Ακόμη μία τραγική είδηση από το χώρο του αθλητισμού μετά από επίσης έναν 22χρονο ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στη προπόνηση.

Ο 22χρονος λίγο πριν από τις 6:00 το πρωί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο οδηγούσε και προσέκρουσε πάνω σε τοίχους στο 3ο χλμ. Έδεσσας-Θεσσαλονίκης κοντά στο Νοσοκομείο. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής τον απεγκλώβισαν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα και με το athensmagazine.gr.

Θλίψη να πούμε ότι ήρθε και για Έλληνα δημοσιογράφο, που επίσης έφυγε από την ζωή.