Θρήνος - Πέθανε ο 18χρονος Νίκος Μοίραλης

Απέραντη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος - Πέθανε ο 18χρονος Νίκος Μοίραλης

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως ο Νίκος Μοίραλης, μπασκετμπολίστας, πέθανε μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του σε ηλικία μόλις 18 χρονών, σκορπώντας την απέραντη θλίψη σε όλη την κοινότητα της Πάτρας.

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα το άγγελμα της είδηση για την απώλεια του 18χρονου Νίκου Μοίραλη σήμερα το απόγευμα στην Πατρών – Κλάους στο ύψος των φωτεινών σηματοδοτών του Γλαύκου.

Ο 18χρονος, οδηγούσε ποδήλατό , όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, ενώ πριν λίγο έγινε γνωστός και ο θάνατος του Harold Reid.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός είχε δανειστεί το ποδήλατο, προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι συγγενικού του προσώπου. Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την επιστροφή του από αυτό.

Νίκος Μοίραλης θάνατος

Νεκρός στα 22 του βρέθηκε και ο Τάσος Μαυρόπουλος

Στα 22 του χρόνια πέθανε ο Τάσος Μαυρόπουλος με την είδηση του θανάτου του να φέρνει ανείπωτη θλίψη και βαρύ πένθος στον κόσμο του ελληνικού αθλητισμού. Τι του συνέβη;

Θρήνος επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό καθώς τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε σήμερα το πρωί ο Τάσος Μαυρόπουλος, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αερωπό Έδεσσας! Ακόμη μία τραγική είδηση από το χώρο του αθλητισμού μετά από επίσης έναν 22χρονο ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε στη προπόνηση.

Ο 22χρονος λίγο πριν από τις 6:00 το πρωί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο οδηγούσε και προσέκρουσε πάνω σε τοίχους στο 3ο χλμ. Έδεσσας-Θεσσαλονίκης κοντά στο Νοσοκομείο. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής τον απεγκλώβισαν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα και με το athensmagazine.gr.

Θλίψη να πούμε ότι ήρθε και για Έλληνα δημοσιογράφο, που επίσης έφυγε από την ζωή.