Θρήνος: Πέθανε η Κατίνα Μπονάτσου

Πένθος...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος: Πέθανε η Κατίνα Μπονάτσου

H εκπαιδευτικός φιλόλογος Κατίνα Μπονάτσου το γένος Κατσαντά, πέθανε σε ηλικία 68 χρόνων. Η εκλιπούσα υπήρξε μια αξιολάτρευτη εκπαιδευτικός και έχασε τη μάχη μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Βύθισε στο πένθος τον σύζυγό της γεωπόνο Δαμιανό Μπονάτσο τα δύο τους παιδιά, την Νεκταρία – Μαρία Μπονάτσου (δικηγόρο Αθηνών) και τον Νικόλαο Μπονάτσο (χημικό μηχανικό που επίσης εργάζεται στην Αθήνα), τα αδέλφια της, συγγενείς, φίλους.

Ο αδελφός της, Στάθης Κατσαντάς, διευθυντής της εφημερίδας «ΓΝΩΜΝΗ» την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό τρόπο.

«Λατρεμένη μου αδελφή. Βιάστηκες να φύγεις πριν δεις τα όνειρα σου να ολοκληρωνονται. Βύθισες,με το φευγιό σου, σε θλίψη όσους σε αγάπησαν κ αγάπησες. Υπήρξες χρήσιμη στην κοινωνία και ότι υπηρέτησες.Για μένα η απουσία σου δημιουργεί τεράστιο πληγμα. Διάλεξα να συνοδεύω τα λίγα λόγια με μια φωτογραφία που απεικονίζει την γλυκά της ψυχής σου και την αγάπη σου για μένα. Είμαι σίγουρος ότι όπως καταξιωθηκες στην κοινωνία έτσι θα πάρεις την θέση που σου αξίζει δίπλα στους αγγέλους. Η καλή παρέα που θα έχεις με τους αγαπημένους μας γονείς θα με παρηγορεί μέχρι να συναντηθούμε πάλι. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ», έγραψε στα social media.

Πέθανε η Κατίνα Μπονάτσου

Πηγή: athensmagazine.gr

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως πέθανε ηθοποιός αγαπημένης ταινίας.

Θρήνος! Πέθανε η αγαπημένη Έλλη Βοζικιάδου

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση ότι πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Έλλη Βοζικιάδου. Το τραγικό αυτό γεγονός έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση του.

Ειδικότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας, που επίσης με ανάρτηση του μας είχε ενημερώσει για τον θάνατο δύο άλλων ηθοποιών, έκανε τώρα ένα νέο ποστ στο οποίο μας γνωστοποίησε ότι η Έλλη Βοζικιάδου "έφυγε" από την ζωή.

"Το ΤΑΣΕΗ τιμά την μνημη της σπουδαίας μας ηθοποιου ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ που εφυγε σημερα το πρωι... Στο περυσινό μάς ήμερολογιο-λευκωμα της ειχαμε αφιερωμα και την τιμήσαμε όπως της αξιζε για την 65χρονη προσφορα της στο Θεατρό μας... Θα την αποχαιρετησουμε την Δευτερα απο το Α κοιμητηριο Αθηνών στις 12.30 το μεσημερι..Καλό ταξιδι κυρια Ελλη......................(oι φωτο απο τα νεανικά της χρόνια στο Εθνικο θέατρο την δεκαετια του '50)" έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και την οποία συνόδευσε με μερικές φωτογραφίες της ηθοποιού.

Έλλη Βοζικιάδου φωτογραφίες πέθανε