Το "κρυφό" μήνυμα στο πέτο του Σωτήρη Τσιόδρα!

Είχε ένα αυτοκόλλητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το

Ποιο ήταν το "κυφό" μήνυμα που είδαμε γραμμένο στο πέτο του καθηγητή λιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα κατά την ενημέρωση των πολιτών για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊο; Φορούσε ένα αυτοκόλλητο στο σακάκι του!

Ειδικότερα κατά την χθεσινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα και του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, είδαμε τον καθηγητή και εκπρόσωπο του υπουργείου, να έχει κολλημένο στο πέτο του ένα αυτοκόλλητο.

Οι δύο άντρες ενημέρωσαν εκ νέου χθες Πέμπτη τον κόσμο για τις εξελίξεις που έχουμε στην χώρα μας με τον ιό και τα νέα κρούσματά του και εκεί είδαμε και το αυτοκόλλητο που είχε στο σακάκι του ο καθηγητής. Τι ήταν αυτό;

Μα φυσικά το σήμα της καμπάνιας του υπουργείου, #μένουμεσπίτι. Να υπενθυμίσουμε ότι το υπουργείο καλεί τον κόσμο να μείνει μέσα καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος αποφυγής της εξάπλωσης του ιού, ενώ και ο κ Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση είπε στους πολίτες να μειώσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους. Ο κ. Τσιόδρας κατά προηγούμενη ενημέρωση είχε κάνει λόγο για "περίεργη συμπεριφορά" του ιού. Γιατί το είχε πει αυτό;

Δείτε και την χαρακτηριστική εικόνα

Σωτήρης Τσιόδρας μήνυμα στο πέτο

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, που είχε και το μήνυμα στο πέτο του, φάνηκε αισιόδοξος για το εμβόλιο του κορωνοϊού

Ειδικότερα κατά την χθεσινή ενημέρωση ο εκπρόσωπος του υπουργείου φάνηκε αισιόδοξος για τον χρόνο που αναμένεται να έχουμε ένα εμβόλιο για τον ιό.

Ο κ. Τσιόδρας είπε ότι ξεκίνησε στις ΗΠΑ η πρώτη πειραματική κλινική έρευνα για εμβόλιο που θα εξετάσει 45 ανθρώπους σε διαφορετικές δόσεις του νέου εμβολίου. «Ήδη 4 εθελοντές έχουν πάρει την πρώτη δόση. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται σε 3 μήνες και δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε μαζική παραγωγή εμβολίου πριν περάσει το καλοκαίρι», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

«Τα σοβαρά περιστατικά απαιτούν συνδυασμένη θεραπεία με κοκτέιλ φαρμάκων που κάποια είναι μόνο νοσοκομειακά είδη. Ειδική ομάδα της επιτροπής μας εξετάζει πιθανή χορήγηση ορού από ανθρώπους που έχουν αναρρώσει από την νόσο».