Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν θα έμπαινα όμως σε μια σχέση από ανάγκη, θα έμπαινα μόνο επειδή θα το ήθελα»

Aπαντάει σε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε σχετικά με τις σχέσεις

Instagram
Instagram

Αφορμή στάθηκαν οι τελευταίες παραστάσεις της επιτυχημένης επιθεώρησης στο Άλσος για την λαμπερή πρωταγωνίστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου για μια εκ βαθέων εξομολόγηση της στο περιοδικό Vita και την δημοσιογράφο Νάντια Σουφλή. Η γνωστή πρωταγωνίστρια, μίλησε για την συντροφικότητα και τις δίκες της αναζητήσεις γύρω από αυτήν.

Η μεγάλη ηθοποιός, απαντάει σε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τις σχέσεις, καθώς δεν δέχεται τα στερεότυπα του τύπου ότι μια γυναίκα είναι φτιαγμένη μόνο για έναν άντρα και υποστηρίζει ότι δεν την απασχολεί ιδιαίτερα η συντροφικότητα, καθώς ένας άνθρωπος πρέπει να δοκιμάζεται και να μένει μόνος του για ένα διάστημα, για να μπορεί να τα βρει και με τον διπλανό του.

"Δεν είχα μείνει και πολύ καιρό μόνη μου" τονίζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Δηλώνεις ότι είσαι πολύ άνετα και μόνη σου. Αναιρείς το «είμαι καλά όταν είμαι σε σχέση»;

Χαίρομαι που αυτά εξαλείφονται με τα χρόνια. Δεν χρειάζεται μια γυναίκα έναν άντρα για να είναι καλά και το αντίστροφο. Δεν ακούω τα κλισέ «η ζωή μιας γυναίκας είναι φτιαγμένη μόνο αν είναι με έναν άντρα» κ.ο.κ. Είναι πολύ χρήσιμο το διάστημα που ένας άνθρωπος μένει μόνος του. Αν τα βρεις με τον εαυτό σου, έχεις περισσότερες πιθανότητες να τα βρεις και με κάποιον άλλο και να κρατήσει.

Δεν αναζητάς δηλαδή τη συντροφικότητα;

Παλαιότερα την αναζητούσα πιο έντονα, με έτρωγε. Δεν είχα μείνει και πολύ καιρό μόνη μου. Πλέον είμαι αρκετό καιρό μόνη μου – και δεν ισχυρίζομαι ότι δεν με νοιάζει η συντροφικότητα. Οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι να ζούμε σε μονάδες. Δεν θα έμπαινα όμως σε μια σχέση από ανάγκη, θα έμπαινα μόνο επειδή θα το ήθελα. Έχει τεράστια διαφορά.

Υπενθυμίζουμε πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου πριν από λίγο καιρό, βρέθηκε στην εκπομπή της Αθηναϊς Νέγκα και στο "Καλύτερα Αργά" και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε ως πρώην αθλήτρια στίβου και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια (διαβάστε περισσότερα εδώ)