Δεν ακολουθεί διαιτολόγους και διατροφές - Το No1 tip της Ελεονώρας Μελέτη που την κρατά σταθερή σε κιλά

Δεν στερείται τίποτα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/nonoram
Instagram/nonoram

Παντρεύτηκε (και θρησκευτικά) με τον Θοδωρή Μαροσούλη, βάφτισε και την κόρη της Αλεξάνδρα που είναι 5 ετών (δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο και την βάφτιση) και είναι έτοιμη για διακοπές. Κάνει... προθέρμανση σε πισίνες και κοντινές παραλίες και ετοιμάζεται οικογενειακώς να οργώσει τα ελληνικά νησιά όπως κάθε χρόνο. Για την Ελεονώρα Μελέτη οι οικογενειακές διακοπές είναι ιερές και κανόνες απαράβατος από τότε που έγινε μανούλα, να τις περνά με το κοριτσάκι της, που στερείται όλο τον χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από τη Λίτσα Αναστασάκη και το Περιοδικό You

Ο κλήρος φέτος θα δείξει λίγες ημέρες Κεφαλονιά, όπως κάθε χρόνο, αφού είναι το αγαπημένο νησί της παρουσιάστριας από μικρό παιδί, και στη συνέχεια... όπου φυσάει ο άνεμος (κυριολεκτικά), αφού η Ελεονώρα επιδίδεται πολλές ώρες στο σερφ.

Αυτό είναι το Nο1 tip της Ελεονώρας Μελέτη για να μένει σε φόρμα στις διακοπές

Το μενού των διακοπών είναι... ειδικό που σημαίνει «δεν στερούμαι τίποτα, τρώω τα πάντα» με τα παγωτά (μάνγκο κατά προτίμηση) να έχουν την τιμητική τους.

Tip 1: Κάνε το αγαπημένο σου σπορ και στις διακοπές για να μην χάσεις τη φόρμα σου

Tip 2: Κάνε όσες ατασθαλίες θέλεις λόγω διακοπών, γιατί οι τύψεις... παχαίνουν!

Η αγάπη της Ελεονώρας Μελέτη με τα θαλάσσια σπορ

«Πριν λίγες μέρες ο @stathisdm μου έστειλε βιντεάκια που με είχε τραβήξει χωρίς να το ξέρω, μια όμορφη αεράτη μέρα στο club μας. @4sports_surfcenter. Έφτιαξα λοιπόν αυτό το clipaki για να σας δείξω πόσο όμορφα περνάμε μέσα στο νερό όταν κάποιοι έξω τσαντίζονται επειδή φυσάει πολύ κ δεν στεριώνει η πετσέτα, έχει αμμοβολή κ κολλάει η άμμος πάνω στα λάδια κλπ κλπ κλπ

Μήπως είστε από αυτούς?»