Tο μοναδικό κομμάτι που πρέπει να υπάρχει πάντα στην γκαρνταρόμπα μας - Το φοράει η Ελένη Μενεγάκη & η Victoria Beckham

Ένα διαχρονικό fashion items για σικάτες εμφανίσεις χειμώνα-καλοκαίρι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@elenimenegaki
instagram@elenimenegaki

Δεν είναι κάν κοινό μυστικό, είναι ο βασικός κανόνας της μόδας: Να επενδύσεις σε κομμάτια διαχρονικά που θα συνδυάζεις με τις τρέχουσες τάσεις, δημιουργώντας φρέσκα και μοδάτα σύνολα. Η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει πολλά για τη μόδα και όχι μόνο το δείχνει με κάθε της εμφάνιση, αλλά και με τις στυλιστικές επιλογές της.

Πιστή σε ρούχα και αξεσουάρ με διαχρονική αξία, φροντίζει να βάζει στην ντουλάπα της ό,τι φοριέται κάθε χρόνο και είναι πάντα στη μόδα. Μάλιστα, ένα βασικό κομμάτι δεν λείπει από τις επιλογές της χειμώνα-καλοκαίρι, που το φοράει με διαφορετικούς τρόπους και είναι πάντα σικάτη και πανέμορφη - το ίδιο κάνει και η Victoria Beckham, που "ορκίζεται" σε αυτό το fashion item, που δεν λείπει ούτε από την προσωπική της συλλογή ούτε από την πασαρέλα της.

Η Ελένη Μενεγάκη & η Victoria Beckham φοράνε το must-have κομμάτι κάθε εποχής

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην εμφανίζεται ακόμα στην τηλεόραση, όμως κάθε της εμφάνιση δεν περνά απαρατήρητη. Με αφορμή τις τρέχουσες τάσεις της σεζόν, εντοπίσαμε ένα κομμάτι που οφείλει κάθε γυναίκα να έχει στην γκαρνταρόμπα της χειμώνα-καλοκαίρι, το οποίο η παρουσιάστρια φοράει στο repeat.


Το λευκό κοστούμι είναι από τα must-have βασικά σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα, που... σέβεται τον κομψό εαυτό της, το οποίο η Ελένη αναδεικνύει το ίδιο καλά φορώντας το σκέτο ή με ένα απλό ριγέ τοπ από μέσα. Άλλωστε αυτή η ευελιξία του είναι που το κάνει τόσο σημαντικό και απαραίτητο, ενώ η αδιαμφισβήτητη κομψότητά του το κατατάσσει εύκολα στα iconic κομμάτια μιας γυναικείας εμφάνισης.


Από την άλλη, η Victoria Beckham, που βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού παρουσιάζοντας τη συλλογή της για την άνοιξη-καλοκαίρι 2025, φόρεσε ένα κατάλευκο κοστούμι, που κέρδισε τις εντυπώσεις. Η πρώην Spice Girl έχει καθιερωθεί στο κομψό και ταυτόχρονα μοντέρνο στυλ, μέσα από τις εμβληματικές εμφανίσεις της όλα αυτά τα χρόνια με κοστούμια, ένας συνδυασμός που αντανακλά τη μινιμαλιστική κομψότητα που χαρακτηρίζει τόσο το brand της όσο και το προσωπικό της στυλ.

Style note: Μπορεί ένα λευκό κοστούμι να φαίνεται σαν ένα απλό ρούχο, αλλά αυτό που πραγματικά το κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες επιλογές είναι η σιλουέτα του. Καθαρές γραμμές, καλά δομημένοι ώμοι και άψογη εφαρμογή είναι τα ατού του, ενώ φοριέται εύκολα σε μια επίσημη εκδήλωση με ψηλοτάκουνα ή με sneakers για ένα πιο χαλαρό αλλά εξίσου σοφιστικέ look.

Από την άλλη πλευρά, το λευκό είναι ένα χρώμα που εκπέμπει φρεσκάδα και που προσαρμόζεται σε διαφορετικές περιστάσεις. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην απλότητά του: είναι ο τέλειος καμβάς για να παίξεις με διαφορετικά αξεσουάρ και στυλ κάτι που η Ελένη Μενεγάκη ξέρει πολύ καλά!

λευκό κοστούμι decoro

Σε στενή γραμμή, €46,99, Decoro

Συνδύασέ το με

ριγέ μπλούζα alexander & jacob

Ριγέ μπλούζα, €52,50, Alexander & Jacob

γόβες envie

Μαύρες γόβες, €79,90, Envie Shoes

κολιέ kanakis

Κολιέ από χρυσό 14Κ με πέρλες, €600, Kanakis Jewellery