Trends F/W 24-25: Αυτός είναι ο πιο στυλάτος συνδυασμός που φοράνε οι Γαλλίδες το φθινόπωρο

Ένα μόνο print πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αν, από άποψη μόδας, το 2024 μάς έδειξε κάτι, αυτό είναι η τεράστια αναβίωση της τάσης του leopard print. Και μπορεί κάποιες να αδιαφορούν πλήρως γι' αυτό το μοτίβο των 90s, αλλά το εμβληματικό print γνωρίζει μια εντυπωσιακή επιστροφή τα τελευταία χρόνια - τόσο πολύ, μάλιστα, που θεωρείται πλέον κλασικό.

Στις πασαρέλες για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024, είδαμε το leopard print σχεδόν από όλους τους σχεδιαστές και σε διάφορα κομμάτια (πανωφόρια, παντελόνια, μπλούζες), ενώ στο street style ήδη πρωταγωνιστεί με αξίώσεις, με τα πιο ενημερωμένα κορίτσια τις μόδας να γεμίζουν τις ροές τους στο Instagram με τα πιο... άγρια ένστικτά τους.


Χαρακτηριστικό της αισθητικής "Mob Wife" του περασμένου χειμώνα, πλέον έχει εξελιχθεί και παρουσιάζεται μέσα από κομψά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, ενώ οι Γαλλίδες επιλέγουν έναν συνδυασμό για το φθινόπωρο που εύκολα ξεχωρίζει.

Οι Γαλλίδες επιλέγουν τον πιο στυλάτο συνδυασμό leopard prints με τζιν

Aγαπάς να το μισείς και δύσκολα το επιλέγεις στα looks σου. Το "παρεξηγημένο" από πολλές leopard print είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις, αφού ο βασικός τρόπος για να το συνδυάσεις είναι μέσα από tops, φούστες και πανωφόρια φορεμένα με τζιν κομμάτια - όπως δηλαδή φοράνε αυτό το μοτίβο οι κομψές Γαλλίδες στο street style.

Αυτό το print έχει την ικανότητα να δείχνει αυτόματα τα looks ακριβά (και όχι κιτς, όπως νομίζουν πολλές), αρκεί να υπάρχει ισορροπία στο styling με τα υπόλοιπα κομμάτια. Πρόσθεσέ του χρώμα μέσα από αξεσουάρ και άφησέ το να κάνει statement.

Style note: Σε καμία περίπτωση μην πιστέψεις ότι το leopard print έχει φτάσει στο απόγειο - οι γνώστες της μόδας λένε ότι έχει ακόμα πολλή μακροζωία!

Τip: Να ξέρεις ότι του ταιριάζουν ιδανικά αξεσουάρ σε κόκκινο, φωτεινό ροζ, μπορντό και πράσινο, για μια τολμηρή εμφάνιση.


Tip: Επένδυσε σε ένα track pants με αυτό το μοτίβο που θα φορέσεις το ίδιο καλά με αθλητικά αλλά και με ψηλοτάκουνα το βράδυ. Η κλασική τζιν καμαρντίνα είναι must-have του φθινοπώρου και για τα denim on denim looks σου.


Tip: Η slip φούστα είναι αυτή που δύσκολα θα αποχωριστείς και τον χειμώνα. Δημιούργησε το πιο στοχευμένο casualwear, συνδυάζοντάς την σαν Γαλλίδα: Με το αγαπημένο σου T-shirt και το τζιν μπουφάν σου.


Tip: Ένα λεοπάρ τζιν παντελόνι δεν πρέπει να λείπει από την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα. Συνδύασέ το με το κλασικό denim πουκάμισό σου και αναβάθμισε την εικόνα σου με χρυσαφί κοσμήματα.