Αν νομίζεις ότι αυτές οι μπότες δείχνουν "φτηνές" καλά θα κάνεις να αναθεωρήσεις - Θα τις βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Μια αμφιλεγόμενη τάση που πρωταγωνιστεί

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Οι μπότες αποτελούν αγαπημένο παπούτσι μόλις αλλάξει η σεζόν, αφού τις φοράμε όχι μόνο στη βαρυχειμωνιά αλλά και το φθινόπωρο με τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φορέματα, αλλά και με τις πρώτες τάσεις της νέας σεζόν. Φέτος θα δεις να πρωταγωνιστούν οι moto boots, με πολλές αγκράφες, οι κροκό ψηλοτάκουνες μπότες, οι cowboy boots αλλά και ένα απρόσμενο σχέδιο, που μπορεί να πίστευες μέχρι τώρα ότι δείχνει "φτηνό" όπως κι αν το συνδυάσεις.

Μια εμφάνιση που έκανε η Emily Ratajkowski στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, δείχνει ξακάθαρα πως αυτή η σιλουέτα στις μπότες θα μας απασχολήσει αρκετά τους επόμενους μήνες και θα φορεθεί στο repeat από όλες τις fashionistas.

Αν νομίζεις ότι αυτές οι μπότες δείχνουν "φτηνές" καλά θα κάνεις να αναθεωρήσεις - Θα τις βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Για το σούπερ μόντελ οι μπότες αυτές όχι μόνο δεν δείχνουν "φτηνές" αλλά μπορούν εύκολα να μεταμορφώσουν ένα σύνολο, ενώ ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Η Emily Ratajkowski επέλεξε ένα ζευγάρι λευκές μπότες με slouchy σιλουέτα, δίνοντας μια λάμψη στο μονόχρωμο μαύρο σύνολό της, που συμπλήρωσε ιδανικά με μια κόκκινη τσάντα Park Leather της Proenza Schouler.

emily ratajkowski
Photo by Gotham GC Images/Getty Images/Ideal Image

Εν ολίγοις, δημιούργησε ένα αβίαστα κομψό look, που αποτελεί masterclass και δίνει ένα στυλιστικό μάθημα σε όλες, για το πώς θα δείχνεις πιο μοντέρνα χωρίς να υιοθετείς κάθε trending αισθητική. Σημείωσε λοιπόν τις λευκές μπότες στη λίστα με τα φθινοπωρινά trends και επίλεξε το σχέδιο που σου ταιριάζει.

Πώς θα συνδυάσεις τις λευκές μπότες

Οι λευκές μπότες, χαμηλές ή και πιο ψηλές, ήταν το It trend του περασμένου φθινοπώρου και του χειμώνα, αλλά η ελίτ της μόδας αποδεικνύει ότι αυτό το στυλ παπουτσιών δεν θα φύγει σύντομα από το προσκήνιο.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους; Όπως με τα μαύρα, έτσι και τα λευκά τα μποτάκια μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με οτιδήποτε έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Επιπλέον, κάνουν κάθε σύνολο να φαίνεται μοδάτο και ξεχωριστό.

Πάρε, λοιπόν, ιδέες συνδυασμών από τα κορίτσια της μόδας στο street style και υιοθέτησε την τάση χωρίς να το πολυσκεφτείς.


Tip: Είναι ιδανικές για να τις φορέσεις με έντονα χρώματα, όταν δεν ξέρεις ποια απόχρωση παπουτσιού να διαλέξεις.


Tip: Η μονοχρωμία του λευκού είναι ιδανική για το πιο στυλάτο και σικάτο office look της φθινοπωρινής σεζόν.


Tip: Με τζιν παντελόνι και τη Νο1 τάση στα τζάκετ της σεζόν, ένα shearling jacket σε παρόμοιο χρώμα.


Tip: Η Τατιάνα Στεφανίδου δημιουργεί ένα αβίαστα κομψό και εκλεπτυσμένο σύνολο, ποντάροντας στη σοφοστικέ γοητεία του λευκού και του baby blue.


Τip: Ισορρόπησε τη δυναμική που έχουν οι καουμπόικες μπότες με ένα μάξι minimal φόρεμα, ένα σύνολο απόλυτα ταιριαστό στη mid season.

Shop the trend

ανατομικά λευκά μποτάκια safe step

Ανατομικά δερμάτινα μποτάκια, €109,90, Safe Step

λευκές μπότες envie shoes

Mε χοντρή σόλα, €44,90, Envie Shoes

κροκό λευκές μπότες tsakiris mallas

Κροκό, €189,95, Tsakiris Mallas

cowboy boots sante

Cowboy boots, €64,50, Sante Shoes

ψηλοτάκουνες λευκές μπότες tsoukalas

Slouchy, €32,99, Tsoukalas