5 αξεσουάρ για να... φρεσκάρεις τα office looks σου

Τα ρούχα που φοράς στη δουλειά χρειάζονται ανανέωση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Με την έναρξη της νέας σεζόν και την επιστροφή στη δουλειά, μπορεί να μην έχεις προλάβει να φορέσεις τις τάσεις αλλά εύκολα μπορείς να προσθέσεις μερικά αξεσουάρ για να φρεσκάρεις τα office looks σου. Τα ρούχα του γραφείου χρειάζονται άμεσα μια επικαιροποίηση... Και τα αξεσουάρ γενικά αποδεικνύονται οι καλύτεροι σύμμαχοί μας.

Επειδή αυτές οι εμφανίσεις είναι μερικές φορές κλασικές και αδιάφορες, περνούν συχνά απαρατήρητες. Τα σωστά επιλεγμένα αξεσουάρ θα μετατρέψουν κάθε επαγγελματική εμφάνιση σε πραγματική δήλωση μόδας.Οπότε δες 5 must-have του φθινοπώρου για να φορέσεις.

5 αξεσουάρ για να... φρεσκάρεις τα office looks σου

Η ζώνη είναι η σταρ του φθινοπώρου


Έχοντας υποβιβαστεί εδώ και καιρό στην κατηγορία της απλής χρηστικότητας, η ζώνη επιστρέφει στο προσκήνιο με εντυπωσιακές σιλουέτες. Αυτό το basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας είναι τώρα διαθέσιμο σε μια σειρά από στυλ, ιδανική για να αναβαθμίσει ένα office look. Για όσες θέλουν ένα τολμηρό twist, μια πολύχρωμη pop ζώνη είναι ιδανική για να φωτίζει τα συχνά minimal ρούχα στη δουλειά. Μια απλή λεπτομέρεια που μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή σου... εν ριπή οφθαλμού.

Τα βραχιόλια στη μαξιμαλιστική τους... έκδοση


Μινιμαλισμός στο γραφείο; Λέμε ναι, αλλά με μια δόση φαντασίας χάρη στα μεγάλα βραχιόλια. Θα κάνουν statement στα πιο απλά ρούχα σου, αφού είναι το μαξιμαλιστικό στοιχείο που θα βάλει μια δυναμική και μια μοντέρνα διάθεση στις εμφανισεις σου στη δουλειά.

Γυαλιά οράσεως: μεταξύ πρακτικότητας και στυλ


Τα φοράμε από ανάγκη, αλλά μπορούν επίσης να κάνουν μια πραγματική δήλωση μόδας. Φόρεσε πρωτότυπα σχέδια, είτε πρόκειται για aviator, στρογγυλά, τετράγωνα ή ακόμα και μικρά. Με τη Miu Miu να έχει βελτιώσει αυτό το αξεσουάρ στις πασαρέλες, είναι η τέλεια ευκαιρία να συνδυάσεις στυλ και πρακτικότητα, φέρνοντας μια μεγάλη ανατροπή στα επαγγελματικά σου σύνολα.

Κάλτσες: Μην τις υποτιμάς


Ξεχασμένες εδώ και καιρό, οι κάλτσες γίνονται το απαραίτητο αξεσουάρ για να αναβαθμίσεις το στυλ σου στο γραφείο. Πολύχρωμες, ανάγλυφες, φορεμένες με γόβες, μοκασίνια ή ακόμα και με μπαλαρίνες, θα βάλουν μια παιχνιδιάρικη και μοντέρνα πινελιά στα office looks σου. Μεταμορφώνουν ακόμα και την πιο κλασική εμφάνιση σε ένα πραγματικό fashion statement.

Το κασκόλ: ένα νεύμα στην Y2K


Τέλος, το κασκόλ επιστρέφει, με μια αποφασιστική γοητεία Y2K. Είτε φίνο, μάλλινο ή πλεκτό και, πέρα από την κύρια λειτουργία του – να μας κρατάει ζεστές – γίνεται ένα σούπερ στυλάτο αξεσουάρ. Αποτελεί μάλιστα μια πρόσκληση για πειραματισμό και παιχνίδι με υφές και μήκη.