Αυτές οι μπότες ταιριάζουν με κάθε φούστα που θα φοράς τους επόμενους μήνες

Δεν έχει σημασία το μήκος της φούστας, πάνε με όλα τα σχέδια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Υπάρχουν πολλές τάσεις για τις μπότες που θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη σεζόν και από το φθινόπωρο μέχρι τον χειμώνα. Κάποιες έρχονται από το παρελθόν, αποδεικνύοντας πως είναι ένα από τα διαχρονικά και κλασικά σχέδια που οι fashionistas επιλέγουν ξανά και ξανά και οι σχεδιαστές επαναφέρουν στις συλλογές τους, ενσωματώνοντας μοδάτες πινελιές.

Με τις θερμοκρασίες ακόμα να θυμίζουν το πρόσφατο καλοκαίρι, μπορεί οι μπότες να μην είναι το πρώτο πράγμα που φέρνεις στο μυαλό σου, αλλά καλό είναι που... πρώτη θα μάθεις ποια σιλουέτα θα πρωταγωνιστήσει στα φθινοπωρινά σου σύνολα και μάλιστα εύκολα ταιριάζει με όλες σου τις φούστες, μίνι ή και μάξι.

Αυτές οι μπότες ταιριάζουν με κάθε φούστα που θα φοράς τους επόμενους μήνες


Να σημειώσεις ότι οι μπότες φέτος θα έχουν την τιμητική τους σχετικά με άλλες χρονιές, με πολλά σχέδια και χρώματα να κλέβουν ήδη τις εντυπώσεις από τις πασαρέλες που έχουμε παρακολουθήσει. Πέρα, λοιπόν, από τις moto boots, με τις αγκράφες και την χοντρή σόλα, τις γούνινες αλλά και τις over-the-knee, ένα ζευγάρι ξεχωρίζει, που θα βάλει μια ρετρό πινελιά σε κάθε outfit.


Πρόκειται για μπότες με μυτερή μύτη και κροκό υψή, που φτάνουν μέχρι το γόνατο, ενώ το καφέ-σοκολατί χρώμα είναι αυτό που θα τις δείξει αυτόματα πολυτελείς. Με μίνι ή μάξι φούστα, θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινή εμφάνιση, ενώ είναι ιδανικές για να τις φορέσεις με ένα boho-chic σύνολο τους επόμενους μήνες.

gigi hadid
Photo by MediaPunch Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/Ideal Image

Η Gigi Hadid τις φόρεσε πρώτη σε μια πρόσφατη έξοδό της στη Νέα Υόρκη και αυτόματα έβαλε τις βάσεις για να γίνουν οι μπότες αυτές Νο1 επιλογή των fashionistas στο street style για το Φθινόπωρο 2024.

Top choice

κροκό καφέ ψηλοτάκουνες μπότες

Μπότες croco σοκολατί, 151, Schutz