Κάν' το όπως οι Γαλλίδες! Πώς θα φορέσεις την slip σατέν φούστα σου το φθινόπωρο

5 ιδέες απευθείας από το Παρίσι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Όπως γνωρίζει κάθε γυναίκα που θαυμάζει τη γαλλική μόδα, στον πυρήνα της, το αληθινό παριζιάνικο στυλ έχει να κάνει με τα βασικά. Το γαλλικό street style δεν πλημμυρίζει τόσο από την υψηλή ραπτική όσο από άνετα μπλουζάκια, πολυτελή τζιν και μερικά από τα τοπ αθλητικά παπούτσια της σεζόν.

Οι Γαλλίδες έχουν κατακτήσει την τέχνη του να παίρνουν ένα basic κομμάτι και να το αναδεικνύουν σε κάτι απίστευτα κομψό. Για παράδειγμα: Η σατέν slip φούστα. Μίντι ή μάξι και στο χρώμα της αρεσκείας σου, δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα κάθε κομψής γυναίκας όλο τον χρόνο.

Έτσι, αν αναρωτιέσαι με την αλλαγή της σεζόν, πώς θα ενσωματώσεις μια slip σατέν φούστα στην φθινοπωρινή σου γκαρνατρόμπα και πώς θα τη συνδυάσεις σαν... Γαλλίδα, δες στη συνέχεια 5 ιδέες για να εμπνευστείς.

Κάν' το όπως οι Γαλλίδες! Πώς θα φορέσεις την slip σατέν φούστα σου το φθινόπωρο

Keep it casual με hoodie και αθλητικά

γυναίκα με σατέν φούστα και φούτερ
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images/Ideal Image

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και εκλεπτυσμένο από την κομψότητα των Γαλλίδων μέσα σε ένα casualwear σύνολο. Ο συνδυασμός μιας slip σατέν φούστας με ένα φούτερ και τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσεις ένα εύκολο και ταυτόχρονα σικάτο look.

Προτίμησε ουδέτερες αποχρώσεις και sneakers samba Adidas και μην ξεχάσεις τη λιτή (αλλά πολυτελή) τσάντα για να δέσουν τα κομμάτια τέλεια μεταξύ τους.

Γίνε cozy με πουλόβερ και loafers

γυναίκα με σατέν φούστα και γκρι πουλόβερ
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images/Ideal Image

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να ξεσκονίζεις τα πλεκτά στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου. Ένα slim-fit πουλόβερ ταιριάζει με όλα, συμπεριλαμβανομένης και της midi slip φούστας. Αυτή η εμφάνιση είναι τέλεια μόλις ο καιρός αρχίσει να δροσίζει, ενώ τα loafers, με κάλτσες εγκεκριμένες από τη Gen Z, συμπληρώνουν υπέρκομψα το look.

Βάλε μια pop πινελιά στο look σου

γυναίκα με ροζ σατέν φούστα
Photo by Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Οι σατέν φούστες κυκλοφορούν σε άπειρες παραλλαγές. Prints, έντονες αποχρώσεις και πολλά περισσότερα από τις κλασικές μαύρες και nude. Έτσι, εάν η γκαρνταρόμπα σου περιέχει περισσότερα ουδέτερα και θέλεις απλώς να προσθέσεις ένα pop χρώμα, σκέψου να επενδύσεις σε μια ροζ slip σατέν φούστα. Το ροζ θα κάνει δήλωση μόδας, ενώ συνδυασμένο με το κλασικό μαύρο μπλουζάκι και απλά αξεσουάρ, θα ισορροπήσεις το κοντράστ.

Chic μονοχρωμία με ένα γιλέκο

γυναίκα με σατέν λευκή φούστα και γιλέκο
Photo by Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Το γιλέκο είναι ευέλικτο και απόλυτα ταυτισμένο με το φθινόπωρο για τις Γαλλίδες. Συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα που μπορεί να έχεις στην ντουλάπα σου και ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε περίσταση - από το πρωί στο γραφείο μέχρι την βραδινή σου έξοδο. Είναι ο απόλυτος "χαμαιλέοντας" της μόδας.

Εάν το συνδυάσεις με μια slip φούστα στην ίδια απόχρωση, το look αυτόματα θα δείξει σικάτο και πολυτελές. Φόρεσε Mary Janes σε κόκκινο χρώμα (μεγάλη φθινοπωρινή τάση), για να βάλεις μια μοντέρνα πινελιά στο minimal look.

All-time classic με ένα πουκάμισο

γυναίκα με μαύρη σατέν φούστα και λευκό πουκάμισο
Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images/Ideal Image

Σίγουρα έχεις ένα κλασικό λευκό πουκάμισο στη συλλογή σου (ή και ένα γαλάζιο ριγέ, σαν αυτό που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη), που θα αναβαθμίσεις εύκολα εάν το συνδυάσεις με μια σατέν slip φούστα. Οι Γαλλίδες ποντάρουν στη safe επιλογή του ασπρόμαυρου, για μια πιο εκλεπτυσμένη εικόνα.

Τα δύο κομμάτια δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό, ενώ ένα ζευγάρι loafers είναι η καλύτερη πρόταση για να πας στο γραφείο το πρωί. Μια slouchy τσάντα και χρυσαφί κοσμήματα θα αναδείξουν το στυλ της "ήσυχης" πολυτέλειας, που κυριαρχεί και φέτος.