Shoe trends F/W 2024: Αυτά τα φλατ παπούτσια θα απογειώσουν τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Αναβάθμισε το στυλ σου τη νέα σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shoe trends F/W 2024: Αυτά τα φλατ παπούτσια θα απογειώσουν τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Μπήκε ο Σεπτέμβριος και μετά από ένα "θορυβώδες" στυλιστικά καλοκαίρι, είμαστε πανέτοιμες να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε φθινοπωρινές εμφανίσεις, ακολουθώντας τις top τάσεις της νέας σεζόν. Πέρα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα επιλέξουμε, το τέλειο ζευγάρι παπούτσια δεν πρέπει να λείπει από τα looks μας. Ποιο είναι αυτό;

Ένα ζευγάρι που θα σου χαρίσει άνεση, ευελιξία στο styling και θα είναι στυλάτο. Μην προβληματίζεσαι αφού τα παπούτσια Safe Step συγκεντρώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά -και πολλά περισσότερα- και θα γίνουν τα αγαπημένα σου και αυτήν τη σεζόν. Εμείς τα λατρέψαμε στο youweekly.gr και στη φωτογράφιση για το ΑΦΙΕΡΩΜΑ BACK TO SCHOOL.

αθλητικά safe step

Μάλιστα, τα φλατ είναι αυτά που επιλέγουν οι fashionistas μόλις δροσίσει ο καιρός, αφού ταιριάζουν τέλεια με τζιν παντελόνια, oversized κοστούμια αλλά και μάξι φούστες, κομμάτια που πρωταγωνιστούν αυτό το φθινόπωρο ανάμεσα στις top επιλογές.

Shoe trends F/W 2024: Αυτά τα φλατ παπούτσια θα απογειώσουν τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι αυτά τα φλατ παπούτσια θα σε ενθουσιάσουν και θα σε εμπνεύσουν για να δημιουργήσεις τα πιο στυλάτα σύνολα του φετινού φθινοπώρου. Θα κάνουν εύκολα δήλωση μόδας στα looks σου και θα τα φοράς στο repeat μέχρι τον χειμώνα.

Στα πιο hot χρώματα, που είδαμε σε όλες τις πασαρέλες, και σε σχέδια που ξεχωρίζουν, τα Safe Step θα γίνουν τα αγαπημένα σου, που θα φοράς το ίδιο καλά σε casualwear εμφανίσεις όσο και σε πιο athleisure style, αναδεικνύοντας την "ήσυχη πολυτέλεια", αλλά και την περίφημη "demure" αισθητική, που υιοθετεί οτιδήποτε κλασικό, σεμνό και σοφιστικέ, με έμφαση στην κομψότητα και στα all-time classic και διαχρονικά σχέδια.

Ανακάλυψε όλες τις προτάσεις Safe Step που βρίσκονται φέτος ανάμεσα στις επιλογές των fashionistas και κάνε τα βήματά σου να ξεχωρίσουν!

λαδί αθηλητικά safe step

Λαδί δερμάτινα με ελαστικά κορδόνια, €89,90 - Θα τα βρεις εδώ

sneakers μπεζ-άσπρο safe step

Ανατομικά sneakers, Hello Comfort, €119,90 - Θα τα βρεις εδώ

μπορντό αθλητικά safe step

Μπορντό sneakers με κορδόνια, €104,90 - Θα τα βρεις εδώ

κόκκινα μποτάκια safe step

Κόκκινα δερμάτινα ανατομικά μποτάκια Hello Comfort, €109,90 - Θα τα βρεις εδώ

κόκκινα αθλητικά safe step

Μπορντό δερμάτινα ανατομικά sneakers με λάστιχο, €79,90 - Θα τα βρεις εδώ

πράσινα μποτάκια safe step

Δερμάτινα μποτάκια, €79,90 - Θα τα βρεις εδώ

μπαλαρίνες δερμάτινες safe step

Μπαλαρίνες, €79,90 - Θα τις βρεις εδώ

Info