12 ιδέες για φθινοπωρινά looks που συνδυάζουν τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν

Είσαι έτοιμη για τη νέα σεζόν;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Μετά από τον καλοκαιρινό... θόρυβο στο styling, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σε στυλ που είναι τόσο cool όσο οι θερμοκρασίες του φθινοπώρου, ξεχωρίζοντας τα αγαπημένα μας εποχικά κομμάτια και κάνοντας συνδυασμούς με τις φρέσκιες τάσεις.

Ενώ οι "ήσυχες" ουδέτερες αποχρώσεις και ο μινιμαλισμός παραμένουν στην πρώτη γραμμή της μόδας αυτό το φθινόπωρο, βλέπουμε επίσης πολλές φθινοπωρινές αποχρώσεις στις μεγαλύτερες τάσεις του 2024 - σκέψου νέους τρόπους για να συνδυάσεις τις αγαπημένες σου καλοκαιρινές φούστες, bold παπούτσια και τσάντες και πολλά άλλα.

Ανεξάρτητα από την αισθητική και το στυλ που έχεις, υπάρχει κάτι για όλες αυτήν τη σεζόν! 12 ιδέες για φθινοπωρινά looks που συνδυάζουν τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν σού κλείνουν... πονηρά το μάτι για να τις δοκιμάσεις.

12 ιδέες για φθινοπωρινά looks που συνδυάζουν τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν

Eclectic Drama


Δημιούργησε ένα ενδιαφέρον σύνολο και μεταμόρφωσέ το σε αληθινή δήλωση μόδας, συνδυάζοντας μερικά trending στοιχεία. Τα σορτς γυμναστικής επέστρεψαν αυτό το καλοκαίρι, οπότε δώσε τους λίγα ακόμα... χιλιόμετρα το φθινόπωρο, φορώντας τα με μια statement καμπαρντίνα και μπότες μέχρι το γόνατο.

Structured Indie Sleaze


Για να αναδείξεις την επιστροφή του indie sleaze (ένας συνδυασμός χίπστερ στυλ του Μπρούκλιν και ηλεκτρο-ροκ στοιχείων της δεκαετίας ’70/’80), φόρεσε τζιν-καμπάνα, στενό δερμάτινο στη μοντέρνα απόχρωση του oxblood, μια slouchy τσάντα και silver metallic παπούτσια με τολμηρές αγκράφες και τρουκ, για ένα σύνολο που είναι ευκολοφόρετα και ταυτόχρονα πολύ μοντέρνο.

Instant Style Icon


Aυτό το φθινοπωρινό σύνολο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πώς το έξυπνο styling μπορεί να κάνει τα basic κομμάτια να αισθάνονται πραγματικά ξεχωριστά. Λευκό T-shirt, φούστα boho, φλατ, κάλτσες και ένα φούτερ δεμένο στους ώμους, με βάση την ασπρόμαυρη παλέτα, συνδέονται όλα αρμονικά μεταξύ τους.

Παιχνιδιάρικα παστέλ


Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο φοράμε μόνο σκούρα χρώματα; Οι παστέλ αποχρώσεις του κίτρινου και του πράσινου βάζουν μια ανάλαφρη για την εποχή πινελιά, ειδικά όταν πρόκειται να βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση. Ιδανική επιλογή, τα διάφανα γοβάκια!

Jet setter


Εάν τα φθινοπωρινά σου σχέδια περιλαμβάνουν ταξίδια, ένα χαλαρό μπλέιζερ, ένα μπλουζάκι σε neutral τόνους και ένα σκούρο τζιν παντελόνι θα αναδείξει την ήσυχη πολυτέλεια. Τα Aviator γυαλιά ηλίου και χρυσαφί κοσμήματα είναι οι τελικές πινελιές που θα ενισχύσουν τη φινέτσα σου.

Feeling Bubbly


Φόρεσε λίγο ακόμα την balloon φούστα σου! Συνδύασέ την με ένα αμάνικο ζιβάγκο και ένα δερμάτινο bomber jacket. Ως αξεσουάρ επέλεξε ένα μαντίλι στα μαλλιά και kitten heel mules για μια girly πινελιά στο look.

Nightlife Favorites


Όταν πρόκειται για μια φθινοπωρινή εμφάνιση, θέλεις τα ρούχα σου να προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές της θερμοκρασίας μέσα στη μέρα. Ξεκίνησε με βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας σου, όπως ένα μαύρο cropped μπλουζάκι και φαρδύ τζιν και, στη συνέχεια, ανέβασε την εμφάνιση με ψηλοτάκουνα πέδιλα και με ένα statement πανωφόρι σε φθινοπωρινή απόχρωση, λαδί δηλαδή.

Modern Professional


Η τάση των κόκκινων παπουτσιών συνεχίζει να είναι ισχυρή, που σημαίνει ότι θα περπατήσεις πολλά χιλιόμετρα ακόμα με το αγαπημένο σου μπορντό φλατ. Δημιούργησε μια φρέσκια φθινοπωρινή εμφάνιση, αφήνοντάς τα να κάνουν δήλωση μόδας μαζί με ένα αυστηρό αντρικού τύπου κοστούμι.

Φθινοπωρινά florals


Η μόδα τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι τα φλοράλ σε πιο ζεστές αποχρώσεις αποτελούν εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο και ένα τέτοιο φόρεμα γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό με την προσθήκη δημιουργικών αξεσουάρ. Τα κασκόλ επιστρέφουν, οπότε προτίμησε ένα καφέ γούνινο (και αυτό μεγάλη τάση της σεζόν), ολοκληρώνοντας την εμφάνιση με ένα κομψό ζευγάρι ψηλές μπότες .

Grown-Up Prep


Οι "καθωσπρέπει" σιλουέτες κερδίζουν τις εντυπώσεις και αυτό το φθινόπωρο, με τις στενές γραμμές και τις θηλυκές λεπτομέρειες να πρωταγωνιστούν. Συνδύασε ένα bodycon μίντι φόρεμα με platform loafers, ένα κομψό σακάκι και μια δομημένη τσάντα, για μια εμφάνιση που θα σε πάει εύκολα από το γραφείο στην βραδινή σου έξοδο.

Everyday Maximalism


Ένας από τους πιο cool τρόπους για να δημιουργήσεις ένα μοδάτο φθινοπωρινό σύνολο είναι να συνδυάσεις στοιχεία από πολλές τάσεις. Ετερόκλιτα μεταξύ τους κομμάτια θα συνεργαστούν υπέροχα εάν επιλέξεις αποχρώσεις που αλληλοσυμπληρώνονται. Πρόσθεσε τα αγαπημένα σου statement αξεσουάρ και σίγουρα η εικόνα σου θα μείνει αξέχαστη.

Cozy Layering


Το layering είναι πάντα μια safe επιλογή σε κάθε αλλαγή σεζόν. Συνέχισε να φοράς το slip dress σου με ένα σακάκι, καμπαρντίνα ή παλτό από πάνω, συνδυάζοντάς το με μπότες και χρυσά κοσμήματα, που θα προσθέσουν στο σύνολο μια κλασική πολυτελής πινελιά.